ncnielsen
ncnielsen

 

Fra idé til produkt – med Linde som medspiller Hos Idé-Pro arbejder Linde L12/1172 stableren med utallige interne transportopgaver, ikke mindst når der skal køres 40 kg tunge og formstøbte emner fra sprøjtestøbemaskiner og til færdigvarelageret.

Fra idé til produkt – med Linde som medspiller

Det går stærkt hos virksomheden Idé-Pro, hvor der ikke er langt fra tanke til handling – og denne filosofi passer perfekt til N.C. Nielsen, der efter et kort forløb har leveret tre kundetilpassede Linde-maskiner til den store og nyetablerede Idé-Pro afdeling i Glyngøre

I Glyngøre råder Idé-Pro over 12.000 kvadratmeter produktion, montage og lager, og fremstiller alt fra små plastskruer, over COVID-19-visirer og til store støbeemner som bruges i ventilations-systemer til landbruget.

Fra lokale kunder var Idé-Pro blevet gjort opmærksom på N.C. Nielsen, og der blev holdt et præsentationsmøde, der senere skulle vise sig at blive startskuddet til samarbejdet.

- Fra første øjeblik kunne jeg mærke, at der var en god kemi mellem N.C. Nielsen og jeg. De udviste stor faglig indsigt i vores interne transportbehov og kunne ret hurtigt anbefale en samlet Linde-løsning med tre tilpassede lagermaskiner. De kunne tilmed levere maskinerne på forbavsende kort tid og på nogle attraktive økonomiske vilkår, fortæller Anders Nors fra Idé-Pro i Glyngøre.

Tre Linde på stribe

Løsningen til Idé-Pro blev tre Linde-maskiner i form af en Linde T20AP/131 palleløfter med lange gafler, en Linde L14AP/1173 stabler og en Linde L12/1172 stabler – alle fabriksnye og let modificerede modeller, der blev leveret direkte fra N.C. Nielsen i Balling.

Højlageret hos Idé-Pro er velorganiseret og styret af QR-koder, så der er styr på, hvor råvarepaller og emballagepaller er placeret – og en Linde L14AP/1173 stabler løfter pallerne op i højden med største præcision.

De eldrevne Linde-maskiner blev leveret med ekstraudstyr i form af et ekstra skiftebatteri og et strømudtag til stablerne, som forsyner en pc/skærm med strøm.

- Vi ser Linde-maskinerne som en vigtig medspiller i den interne logistik. Vi har et konstant flow af paller med råvarer, færdigvarer og forskellige materialer, der skal fragtes rundt i virksomheden over store afstande. Vi holder produktionsapparatet kørende i døgndrift fra søndag til fredag hver uge, hvilket stiller store krav til en velfungerende logistik på de indre linjer, fortæller fabrikschef Anders Nors fra Idé-Pro i Glyngøre.

Allround-arbejde

Fabrikschef Anders Nors fra Idé-Pro står i spidsen for produktionsanlægget i Glyngøre, hvor Nordeuropas største sprøjtestøbemaskine og andre støbemaskiner fremstiller prototyper og produktserier til en bred vifte af industrielle kunder i ind- og udland.

Linde-maskinerne betjenes af en håndfuld lager- og produktionsmedarbejdere, der håndterer den dyrebare last af prototyper og andre produkter – uanset om det skal på råvarelageret, hurtige transporter mellem støbemaskiner og montagehal eller kørsel med færdigpakkede paller til de ventende lastbiler.

Teknisk direktør Per T. Nielsen glæder sig over at kunne bidrage til at optimere lagerlogistikken i den succesfulde virksomhed med lokale rødder:

- Vi glæder os altid over, når det går godt hos vores kunder. Vi kender Idé-Pro fra forskellige sammenhænge. Vi taler her om en meget innovativ og udviklingsorienteret virksomhed, som gerne investerer i ny produktionsteknologi og nyt udstyr for at udbygge forretningen. Vi er stolte over at yde vores bidrag til den fortsatte vækst hos en spændende virksomhed med store ambitioner, lyder det fra Per T. Nielsen.

-hawin

 

 

 

 

 

 

Læs mere om truck & intern transport

26/11 2020

4-vejs truck

AGV

Batterier

Brugte truck

Diesel-truck

El-truck

Elektriske palletruck

Elektriske Pallevogne

Gas-truck

Hjul

Lagervogne

Læsseramper

Læssesluser

Løftevogne

Messer

Palleløftere med vægt

Reolløsninger

Saxløftere

Stablere

Transportsystemer

Udstyr og aggregater

Warehouse

Tilføj dit firma her.
Send en mail.