ncnielsen
ncnielsen

 

Fragtmandens foretrukne hedder Linde

Fragtmandens foretrukne hedder Linde

Parløbet mellem N.C. Nielsen og Viggo Petersens Efterfølger fortsætter ufortrødent. Den kendte fragtvirksomhed har for nyligt modtaget 31 Linde-palleløftere, så den samlede maskinflåde i dag tæller over 70 Linde-modeller. De nye palleløftere fra N.C. Nielsen skal holde den interne transport i fuld sving døgnet rundt

Viggo Petersens Efterfølger A/S har hovedsæde og distributionscenter i Taastrup, hvorfra over 100 blå fragtbiler kører ud til kunder i 27 sjællandske postnumre og mellem landsdelene. Den intense trafik kræver en altid køreklar Linde-flåde på gulvet og i fragtbilerne, hvor hver enkelt chauffør medbringer en Linde-palleløfter til at håndtere godset.

Fokus i fragtvirksomheden er at levere pallegods just-in-time efter aftale med kunden.

Den interne transport er outsourcet til N.C. Nielsen gennem en rental-kontrakt med fuld service, forsikringer, finansiering mv., så flåden konstant holdes kørende og hvor maskinerne fleksibelt kan udskiftes efter det aktuelle behov i lejeperioden.

- Samarbejdet med N.C. Nielsen bygger på gensidig tillid. Tingene er altid i orden. Vi har en rigtig god sparring omkring maskinflåden og de tekniske udfordringer bliver løst her og nu af dygtige servicemontører. Samtidig er N.C. Nielsen en danskejet familievirksomhed, som bygger på samme værdier som vores, fortæller Kristian Skov Petersen fra Viggo Petersens Efterfølger.

Fragtmarkedet er stærkt konkurrencepræget. Det er derfor vigtigt med en toptrimmet flåde af løftemateriel og løbende målinger på fx læssetid, leveringstid og ladetid på batterier.

De mange Linde-palleløftere har givet et kontinuerligt flow, højere hastighed på pallegodset, færre påkørsler og strategisk placerede batteriladere ved ramperne, så chaufførerne nemt kan mellemlade.

Alle Linde-maskiner hos hos Viggo Petersens Efterfølger er udstyret med N.C. Nielsens egenudviklede Lithium-ION batterier.

Det skyldes at det, ifølge N.C. Nielsen er fremtidens grønne teknologi, at batterierne løbende kan mellemlades mellem fragtturene og at batterierne er langtidsholdbare og dermed bidrager til at holde hjulene kørende i fragtvirksomheden.

- Vi glæder os over samarbejdet med Viggo Petersens Efterfølger, som er en af landets største fragtvirksomheder. Vores tilgang er rettidig omhu, ordholdenhed og en hurtig reaktionsevne i forhold til service og vedligeholdelse. Det forpligter at repræsentere Linde-mærket og vi er stolte over at blive værdsat for det gennem mange år, udtaler key account manager Søren W. Kristensen fra N.C. Nielsen.

-hawin

Læs mere om truck & intern transport

19/4 2022