ncnielsen
ncnielsen

 

Linde lancerer ny generation af ordreplukkereMed Linde N20C tilbyder N.C. Nielsen en nyudviklet, tempofyldt og højeffektiv ordreplukker, der kan konfigureres med en bred vifte af individuelt tilpasset ekstraudstyr.

Linde lancerer ny generation af ordreplukkere

Med den nye Linde N20C-ordreplukker til lave niveauer kan N.C. Nielsen tilbyde endnu et stærkt kort, når det gælder tempofyldt, effektiv og sikker varehåndtering på et moderne plukkelager. Maskinen er seneste skud på stammen af Linde ordreplukkere, der sørger for omkostningsoptimeret plukning med løftekapaciteter mellem 1,2 og 2,5 ton

Ordreplukning er en essentiel opgave på de fleste lagre, og samtidig omkostningstungt grundet den manuelle håndtering.

Derfor har Linde lagt vægt på at udvikle en robust og højtydende plukke-truck på førerens præmisser og med en maksimal hastighed på 14 km/t i standardversionen. 

– Baggrunden for den nye Linde N20C-ordreplukker er klar: Med øget nethandel er der kommet et stigende pres på plukkelagre verden over, både med krav om kortere leveringstider, minimale fejl i håndteringsprocessen og mere sæsonbetinget travlhed. Det tager Linde N20C-ordreplukkeren højde for med en tempofyldt, effektiv og sikker gennemløbsproces på plukkelageret, udtaler salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen.

Linde N20C er opbygget med en funktionel placering af ståplatform, batteri og håndteringsmodul.

En lav indstigningshøjde på blot 130 millimeter og en bred adgang på op til 428 millimeter gør det nemt at komme på og af ståplatformen i en travl hverdag – og med ekstraudstyr som hydraulisk affjedret platform, justérbart ryglæn og polstret knæbeskyttelse får man yderligere komfortmuligheder.

Kontrol over situationen

Føreren har overblik med et justérbart førergreb, vippekontakter og multifunktionsdisplay i farver med relevante oplysninger om eksempelvis batteriets ladestatus. Linde N20C-plukkeren kan desuden indgå i flådestyring via Linde Connect som har moduler til blandt andet adgangskontrol, overvågning af skader og brugsanalyse m.m.

Sikkerhed overalt

Linde N20C leveres med indbygget sikkerhed, der forebygger påkørsler og ulykker. Den beskytter føreren på ståplatformen, giver overblik over last og håndteringsproces og Linde Curve Control mindsker hastigheden ved kørsel i kurver. Derudover fås ekstra-udstyr som kraftige LED-forlygter, Linde Blue Spot, panoramaspejl, beskyttelsesskærme eller -gitre og forskellige former for lastafskærmning.

Tilpasset dit behov

Linde N20C kommer i otte varianter og kan bestilles i versioner med blandt andet dobbelt dæk, lange gafler eller med sakseløftefunktion til pluk i forskellige positioner – og endda kan føreren nå plukkevarer op til en højde på 2,8 meter. Sidst, men ikke mindst: Linde N20C kan leveres med N.C. Nielsens egenudviklede Lithium-ION batterier, der forener høj effektivitet med grøn teknologi.

-hawin

 

 

Læs mere om truck & intern transport

20/1 2020

4-vejs truck

AGV

Batterier

Brugte truck

Diesel-truck

El-truck

Elektriske palletruck

Elektriske Pallevogne

Gas-truck

Hjul

Lagervogne

Læsseramper

Læssesluser

Løftevogne

Messer

Palleløftere med vægt

Reolløsninger

Saxløftere

Stablere

Sækkevogne

Transportsystemer

Udstyr og aggregater

Warehouse

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder

 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions