ncnielsen
ncnielsen

 

Ny vakuumløfter gør arbejdet lettere

Ny vakuumløfter gør arbejdet lettere

Hovmands nye mobile vakuumløfter gør det hurtigt og let at håndtere store emner med en flad og jævn overflade. Det sparer tid samtidig med, at ergonomien forbedres, og derved undgås ryg- og muskelskader hos de ansatte

Med vakuumløfteren fastgøres (fastsuges) tunge og uhåndterlige emner og genstande sikkert og effektivt til løftevognen. Herefter kan emnet hurtigt og let løftes op og køres hen til det ønskede sted.

Med vakuumløfterens udskiftelige batteri giver halvanden times arbejde, inden det skal genoplades. Der medfølger et ekstra batteri, så nedetid undgås.

Passer til Hovmands løftevogn og roteringsværktøj

Vakuumløfteren fastgøres til kranarmen med særlige stropper og kroge – men det er også muligt at montere vakuumløfteren på det manuelle roteringsværktøj, så det bliver muligt at dreje og rotere de løftede emner i den ønskede position.

På den måde er det sikkert og nemt at løfte, transportere og montere store og uhåndterlige emner.

Den nyudviklede vakuumløfter er et godt eksempel på fleksibiliteten i Hovmands løfteløsninger. Det er altid muligt at finde en løftevogn, der kan opfylde en virksomheds løftebehov. Det skyldes, at Hovmands løftevogne er modulopbygget, så de er lette at konfigurere og tilpasse til de forskellige applikationer.

-hawin

Læs mere om truck & intern transport

6/4 2021