Dekra etablerer sig fast på Bornholm

Dekra etablerer sig fast på Bornholm

Bornholm er i vækst, og det samme er efterspørgslen på uddannelses- og kursusmuligheder fra øens borgere og erhvervsliv. Derfor har uddannelsesvirksomheden valgt at åbne en permanent afdeling i Hasle

Her vil DEKRA både tilbyde en bred vifte af sine transportuddannelser og kurser under DEKRA Business målrettet både ledige, beskæftigede og virksomheder.

-Vi glæder os over, at vi nu kan tilbyde bornholmerne og deres erhvervsliv de samme muligheder for uddannelser og kurser året rundt som resten af Danmark. Hidtil har vi været på Bornholm i midlertidige lokaler i Rønne nogle måneder ad gangen hvert år. Nu har vi fået faste lokaler i Hasle, som vi har sat i stand, så de egner sig til vores formål og kundernes behov, siger direktør i DEKRA, Anja Brauner-Kristiansen.

Størst i Danmark på transport
DEKRA er Danmarks største private uddannelsesvirksomhed på transportområdet med undervisning dag, aften og weekend via afdelinger i hele landet.
Med den nye faste afdeling på Bornholm er hele den danske transportbranche nu dækket af DEKRA’s uddannelsestilbud året rundt.

På transportområdet tilbyder DEKRA kørekort og kurser inden for bl.a. lastbil, bus, taxi, varebil, gaffeltruck, EU-efteruddannelse, BAB/flextrafik, kraner og kørelæreruddannelse.
Hvert år deltager omkring 40.000 danskere på kurser og uddannelsesforløb hos DEKRA.

Kurser i administration og ledelse
I DEKRA Business kan både ledige og beskæftigede tage godkendte uddannelser og kurser, der ruster dem til de daglige udfordringer inden for handel, administration og ledelse. Det er for eksempel kurser i ledelse, konflikthåndtering og projektledelse.

Bornholm er tredje afdeling af DEKRA Business. I forvejen er der DEKRA Business i Brøndby og Herning.
-Udover de godkendte uddannelser og kurser vil vi med DEKRA Business også tilbyde de bornholmske virksomheder skræddersyede kursuspakker med fokus på medarbejderudvikling og andre relevante emner efter behov, siger Anja Brauner-Kristiansen.

-lipe

Læs mere om uddannelse

26/8 2021