AKF Holding opkøber logistikejendomme

AKF Holding opkøber logistikejendomme

Markedet for logistik vokser og flere investorer ser mod dette ejendomssegment. Senest har EDC Erhverv Poul Erik Bech formidlet en stor logistikejendom på knap 9.000 kvadratmeter i Avedøre Holme til AKF Holding

Krisen er overvundet, og det har også påvirket markedet for lager- og logistikejendomme positivt.

Tomgangen på markedet er rekordlav, og det har fået flere investorer til at se mod industriejendomme. Aktuelt er EDC Erhverv i forbindelse med 279 investorer på jagt efter industriejendomme gennem Køber-/Lejerkartoteket, siger Thomas Rudlang, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Herlev.

- Da vi fik Stamholmen 165 til salg af en privat investor, valgte vi derfor først at afprøve vores Køber/Lejerkartotek. Vi sendte en målrettet mail ud og kun tre uger efter stod den rigtige køber, AKF Holding, klar, siger han.

AKF Holding er på det seneste begyndt at opkøbe ejendomme nær København og indfaldsvejene til en logistikportefølje. Netop de attraktive priser og den lave tomgang er med til, at virksomheden ser Stamholmen 165 som en attraktiv investering.

- Stamholmen 165 var en rigtig fornuftig handel, hvor vi hurtige blev enige om prisen, og ejendommen passer godt ind i den portefølje, vi er ved at opbygge. Lige nu er der stor efterspørgsel på lagerlokaler, så der er gode muligheder for at køre med fuld udlejning. Hvis vi så samtidigt kan få ejendommene til fornuftige priser, så kan vi også tåle tomgang den dag markedet går ned igen, siger Ino Dimsits fra AKF Holding.

Der er et par få hundrede kvadratmeter ledige i ejendommen på Stamholmen 165, som AKF Holding nu skal have udlejet. Derefter fortsætter arbejdet med yderligere opkøb i logistikejendomme.

- Vi er til stede i alle ejendomssegmenter, både bolig, kontor, hotel og detail, og så er logistik et naturligt segment at udvide vores portefølje indenfor, på grund af de gode markedstendenser, fortæller Ino Dimsits.

-hawin

 

1/12 2017