Anden fase af stor logistikpark i Allerød lanceretDHL har lejet de første 12.000 kvadratmeter i Verdions logistikområde i Allerød. Nu bliver der bygget 26.000 m2 mere

Anden fase af stor logistikpark i Allerød lanceret

Den britiske ejendomsspecialist Verdion har fået øjnene op for Storkøbenhavn. Nu præsenteres anden del af et 26.000 m2 stort center, hvor transport- og logistikvirksomheden DHL bliver nabo

En 26.000 kvm stor, state-of-the-art lagerhal med dertilhørende kontorlokaler.  

Det er, hvad den engelske investor, udvikler og kapitalforvalter med speciale inden for industri- og logistikejendomme, Verdion, netop har lanceret planerne for. Transportfirmaet DHL har sat deres navn på lejekontrakten af yderligere 12.000 kvm, der allerede er færdigbygget.

Gennem de seneste år har bygherren, Verdion, udviklet førsteklasses lager- og logistikarealer flere steder i Europa, herunder to kundeordrecentre for Amazon på hver 102.000 kvm.

Storkøbenhavn i kikkerten
At valget af placeringen for det nye Verdion iPark Copenhagen er faldet på Storkøbenhavn og nærmere bestemt Allerød er ikke tilfældigt.

 - Vi ser et kæmpe potentiale i København og regionen omkring hovedstaden. Der er kun et vist antal lagerkvadratmeter til rådighed, et begrænset antal moderne af slagsen, men samtidig er der en stigende efterspørgsel fra virksomheder, der gerne vil leje. Området her er det bedst udviklede nord for København til at huse lagerbygninger på en størrelse over 5.000 kvm, og infrastrukturen til at understøtte området er desuden allerede på plads, siger Michael Hughes, CEO, Verdion.

I forbindelse med lanceringen af anden fase af byggeriet blev dørene i denne uge åbnet for inviterede gæster, der kunne se første fase af Verdion iPark Copenhagen, der lejes af DHL. Her kunne gæsterne ved selvsyn opleve, hvad det engelske firma kan tilbyde i Allerød - 20 minutters kørsel fra København. Håbet er da også, at netop nærheden til København vil tiltrække lejere til de sidste kvadratmeter. 

 - Beliggenheden i Allerød Kommune har den fordel, at rejsetiden til København er kort, samtidig med at der ikke er særlig langt til industriområderne i Nordsjælland, ikke mindst medicinalindustrien, siger Michael Hughes, CEO, Verdion.

-lipe 

Læs mere om lagerhoteller

24/5 2018
 • Constructor

  Constructor

  Leverandør af lagerindretning
 • Lindab

  Lindab

  Industriporte. Stærke og energirigtige porte. Dansk produceret med kort levering
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • Hans Høj Lagerinventar

  Hans Høj Lagerinventar

  Lagerinventar til kontor, produktion og lager.
 • Dansk Halbyggeri

  Dansk Halbyggeri

  Byggeri til erhverv og industri
 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed