Hannover Messen er udsat til juni

Hannover Messen er udsat til juni

Deutsche Messe AG har i tæt samarbejde med Hannover Messens udstillerråd og samarbejdspartnerne VDMA  og ZVEI udsat Hannover Messe 2022 til den 30. maj til 2. juni. Messen var oprindeligt planlagt til april

Coronapandemiens fortsat høje tryk i Tyskland har ført til at Hannover Messen bliver udsat.

- På grund af den fortsat høje forekomst i Tyskland og mange nabolande har vi sammen med vores udstillere besluttet at udsætte Hannover Messen. Sidste år blev det klart at sommermånederne er det bedste tidspunkt til afholdelse af store begivenheder under pandemien.

- Lige nu kan vi ikke forudsige, om Covid-situationen er forbedret i april. Den nye dato giver vores kunder den størst mulige planlægningssikkerhed, så de kan præsentere deres innovationer på verdens vigtigste industrimesse, siger Dr. Jochen Köckler, administrerende direktør for Deutsche Messe AG.

I begyndelsen af juni 2022 finder Hannover Messe sted i løbet af fire dage.  På grund af Hannover Exhibition Centers fulde eventkalender i juni bliver messen ikke afviklet over de fem dage, den normalt er programsat til. I 2023 genoptager Hannover Messen sin normale femdages tidsplan i april.

- Det er den rigtige beslutning at udskyde Hannover Messen til et senere tidspunkt og lade vaccinationsprocenten stige, hvilket er i udstillernes og de besøgendes interesse. Den senere dato øger også sandsynligheden for et større publikum både nationalt og internationalt til gavn for alle, siger VDMA General Manager Thilo Brodtmann.

- Hannover Messe er verdens vigtigste industrielle udstillingsvindue for vores virksomheder, så det er helt på sin plads med den nye dato i forhold til de nuværende omstændigheder. Vi er overbeviste om, at vi til sommer vil nå ud til et større publikum, der er interesseret i Industri 4.0 og dens bidrag til bæredygtighed. Hannover Messen tilbyder de perfekte rammer for dette, siger Wolfgang Weber, formand for ZVEI Management Board.

-hawin

Læs mere om logistikløsninger

20/1 2022