International pris til bil logistik selskab i Esbjerg

International pris til bil logistik selskab i Esbjerg

Scandinavian Auto Logistics, SAL, i Esbjerg er blevet udnævnt som bedste logistik leverandør for fabriksnye biler i Europa hos Renault/Nissan-alliancen. Det sker blot fire år efter, at samarbejdet mellem SAL og den store bilkoncern startede

På bare fire år har Esbjerg-virksomheden Scandinavian Auto Logistics (SAL) udviklet sig til at være den bilterminal, der leverer den bedste performance i Renault/Nissan-alliancens vidtforgrenede logistiknetværk i Europa.

Beviset på dette blev uddelt ved et stort arrangement for alle leverandører i Paris i fredags, hvor COO Steen Hansen og CCO Michael Lodberg modtog hæderen på vegne af SAL.

Renault/Nissan vurderer sine leverandører på en lang række parametre som f.eks. rettidig levering, kommunikation og innovation, og i 2017 scorede SAL altså højst af alle i skarp konkurrence med andre og langt større logistikselskaber i hele Europa.

Samarbejdet mellem Renault/Nissan og SAL startede for alvor i 2013, og siden da har den danske virksomhed konstant placeret sig blandt de bedste leverandører i sin kategori. I 2016 nåede SAL så helt til tops i den årlige kåring.

-Det er især det gode samarbejde blandt de ansatte og alle vores dygtige medarbejdere, som er årsag til den flotte placering, siger Henrik Otto Jensen, CEO i SAL.

SAL arbejder med at modtage, klargøre og videredistribuere nye biler i Danmark. I alt modtages mere end 70.000 biler årligt på havnen i Esbjerg via skibe. Det svarer til næsten halvdelen af alle biler, der sælges i Danmark.

SAL blev etableret i 1999 i samarbejde med det italienske rederi Grimaldi Lines og shippingfirmaet NielsWinther Shipping og er siden da vokset fra få medarbejdere til 42 funktionærer og timelønnede i dag. Ud over Renault/Nissan håndterer SAL lang række andre bilmærker.

-hawin

 

Læs mere om logistikløsninger

13/6 2017