Ny bestyrelsesformand i MoverKenneth Juhls, bestyrelsesformand i Mover Systems.

Ny bestyrelsesformand i Mover

Kenneth Juhls bliver ny bestyrelsesformand for Mover. Han er direktør i ZeroNorth Bunker fra en lignende branche, og medbringer relevant erfaring indenfor især strategi, ESG og finans, som kan dreje Movers vækstkurve endnu højere op

Den nye bestyrelsesformand kommer med 25 års erfaring fra Maersk-gruppen, senest tre år i ledelsen i ZeroNorth, som på fire år er gået fra otte til 600 medarbejdere.

Fællesnævneren for de to selskaber er optimering af virksomheders logistik gennem digitale løsninger og reduktion af CO2-udledninger. De understøtter begge en grøn agenda med løsninger, der reducerer spild. 

Det skriver Mover i en pressemeddelse.

Heri hedder det videre, at den nye bestyrelsesformand vil bidrage til den strategiske udvikling af Mover, og herunder fokusere på det kæmpe potentiale i den værdi, som Mover skaber for kunderne.

Det handler om at skabe mere transparens og optimering af logistikken, og i sidste ende bedre bundlinje hos kunderne. 

Kenneth Juhls ser et marked med et enormt vækstpotentiale:

- Der er generelt en stigning i distribution og ‘last mile’-logistik. Flere og flere får leveret varer til deres hjem, og vi forudser at den vækst fortsætter.

- Det handler om at bruge software intelligent og ikke bare øge fragtkapaciteten, men i stedet udnytte den eksisterende kapacitet endnu bedre. Det gavner vores kunder og miljøet.

- Samtidig skal vi vækste vores “logistics as a service”, hvor Mover leverer chauffører og varebiler til flere store virksomheder som fx IKEA, Nemlig, Stark, Interflora m.fl..

Ved at optimere driften og skabe transparens får Movers kunder et lavere aftryk på miljøet og bedre ESG-rapportering.

Kenneth Juhls fortæller om rollen:

- Mover er unikke, fordi de både har dyb indsigt i logistik og stærke kompetencer indenfor softwareudvikling. Det skaber enorm værdi for kunderne og er fundamentet for, at Mover kan levere på virksomhedens mission.

- Movers logistikløsning og softwareplatform er stærk, og vi skal nu udnytte det momentum til at tage det næste store skridt, både i Danmark og internationalt.

- Jeg ser et kæmpe potentiale i virksomheden og alle de resultater, der er skabt de sidste mange år, og jeg glæder mig til at arbejde tæt sammen med ledelsen og ejerne af Mover.

IKEA er medejer
Mover har en række prominente virksomheder som kunder – og IKEA som medejer:

I regi af investeringsselskabet Ingka Investments investerede IKEA i 2020 i det danske selskab, og Movers logistiksoftware er blevet en central del af at kunne skabe effektiv hjemmelevering for IKEA i Europa.

Movers systemer planlægger og styrer hele ordren fra en IKEA-kunde bestiller online til ordren bliver leveret.

Det favner alt fra planlægning af afsendelse fra centrallagre til optimal pakning af vognene, udregning af mest de effektive ruter, selve leverancen, og selvfølgelig returflowet.

Martin C. Hansen, CEO i Mover siger:

- Kenneth Juhls har særdeles relevant erfaring at bidrage med, når vi skal tage de store valg i strategien og accelerere væksten herhjemme og i udlandet.

- Selvom vi skaber tydelig værdi og hurtig ‘return-on-investment’ for vores kunder, så er der stadig meget vi skal blive bedre til og lykkes med, når vi skal indtage mere af Europa med vores førende teknologi- og logistikløsninger.

- Vi skal accelerere næste skridt af vækstrejsen, både for logistikløsninger og især for Movers softwareløsninger.

- Mover kan tale meget tydeligere til markedet om den værdi, vi tilfører indenfor distribution og ‘last-mile’-logistik.

- Movers løsninger giver direkte besparelser og bedre service for kunderne, ligesom vi skaber mindre udledninger og forbedrer arbejdsmiljøet for chaufførerne.

Mover har det seneste år opbygget en stor omsætning i Holland og planen er at ekspandere yderligere i Europa de kommende år. 

- Styrken i Mover er det store domænekendskab, hvor vores software er udviklet i forbindelse med, at vi selv driver en logistikforretning.

- Det gør de andre softwareleverandører til branchen ikke, og derfor kommer Mover til kunderne med en unik indsigt, både når det gælder videreudvikling af softwaren og implementering hos kunden.

Den afgående formand, IKEA-profilen Cornelis Aanhaanen, fortsætter som medlem i Movers bestyrelse, hvor Kenneth Juhls som ny formand er et tilvalg af relevant erfaring og kompetencer indenfor strategi, vækst, ESG og finans.

-hawin

9/9 2024
  • BILA Group køber konkursramte Sealing System

    BILA Group køber konkursramte Sealing System

    logistikloesninger ›Automatiseringsvirksomheden BILA overtager den overvejende del af Grindstedvirksomheden, og sikrer dermed den fortsatte produktion af Sealing Systems pakke- og palleteringsanlæg og en stor del af arbejdspladserne. Ny direktør er fundet
  • Körber Supply Chain åbner nyt kontor i Sverige

    Körber Supply Chain åbner nyt kontor i Sverige

    logistikloesninger ›Nyt kontor i Sverige skal håndtere det stigende salg af automationsløsninger inden for lager og logistik i Norden for Körber Supply Chain.
  • Automatiseringsprisen 2024 til 'Ferrari-robotløsning' i Galten

    Automatiseringsprisen 2024 til 'Ferrari-robotløsning' i Galten

    logistikloesninger ›– AVK International købte sin første robot for 30 år side til produktionen af drikkeventiler. Nu har familievirksomheden modtaget det danske robotnetværk, DIRAs automatiseringspris for sin omfattende automatiseringsløsning, der er udviklet sammen med Kilde Automation. Se video om vinderløsningen:
  • Behov for flere transport management-investeringer

    Behov for flere transport management-investeringer

    logistikloesninger ›Den ottende årlige udgave af Descartes Systems Groups "Global Transportation Management – Benchmark Survey" viser, at omkostningsreduktion, vækst og forbedret kundeservice står øverst på listen over afgørende faktorer for, om virksomheder skal satse mere på transport management
  • Michael Jerogin står nu i spidsen for Dematic i EMEA

    Michael Jerogin står nu i spidsen for Dematic i EMEA

    logistikloesninger ›Dematic har udnævnt virksomhedsveteranen Michael Jerogin, executive vice president og administrerende direktør for Asia-Pacific, til også at lede EMEA-regionen med øjeblikkelig virkning
  • Genbrug af emballage giver målbare gevinster

    Genbrug af emballage giver målbare gevinster

    logistikloesninger ›For en af landets største grossister er genbrugelig emballage et af redskaberne til mere bæredygtig logistik. Det viser evalueringen af et stort projekt, som Brødrene Dahl sammen med Knapp har gennemført på sit logistikcenter i Randers på vej mod næste teknologiske milepæl, som er zero-touch ekspeditioner
  • 37 skal studere value chain management på Cphbusiness

    37 skal studere value chain management på Cphbusiness

    logistikloesninger ›Ny uddannelse klæder de studerede på at varetage opgaver inden for logistik og værdi- og forsyningskædestyring i private og offentlige virksomheder
  • igus investerer i Industry 4.0 og overtager sensorspecialisten Atronia

    igus investerer i Industry 4.0 og overtager sensorspecialisten Atronia

    logistikloesninger ›Med det strategiske skridt vil igus udvide sit tilbud på markedet for netværksbaserede plastkomponenter. Målet er at masseproducere Industry 4.0-produkter og gøre dem tilgængelige for små og mellemstore virksomheder