Nye 3D vision-scannere fra Scape

Nye 3D vision-scannere fra Scape

Scape Technologies introducerer en serie af seks industrielle 3D Vision Scannere på Vision 2024 i Stuttgart. Det er løsninger som gør det nemt og overskueligt at automatisere bl.a. plukprocesser i logistik og industri

I over tyve år har Scape Technologies leveret innovative robotautomationsløsninger med 3D Vision på tværs af forskellige industrier.

De avancerede stationære og robotmonterede 3D Vision Scannere er designet til at imødekomme kravene i moderne industrielle miljøer.

Og de er udviklet til at forbedre produktiviteten og præcisionen i applikationer, såsom objektgenkendelse, kvalitetsinspektion, dispensor/limning, palletering, robotautomatiseret materialehåndtering (bin-picking), depalletering og meget mere.

Fra den 8. til 10. oktober udstiller Scape Technologies på Vision-messen i Stuttgart.

Der kan man opleve en demonstration af de højtydende og omkostningseffektive 3D Vision scannere og også se nærmere på den nye standardiserede Scape Robotic CNC Tending Workcell.

Høj ydeevne til konkurrencedygtige priser
Scape Technologies ønsker at forbedre effektiviteten og nøjagtigheden i industrielle applikationer og mener samtidig at deres teknologiske nyskabelser skal være tilgængelige for alle.

Derfor tilbyder virksomheden tre serier af 3D Vision scannere til konkurrencedygtige priser.

Den nye serie af industrielle scannere omfatter en serie af Ultra- og Pro 3D Stationære Scannere og en ny robotmonteret 3D Scape Mini Scanner.

Serierne har premiere på Vision 2024 i Stuttgart. For at give de besøgende en god oplevelse har Scape Technologies gjort det muligt at lave helt konkrete kundetest.

Virksomheden opfordrer simpelthen de besøgende til at tage test-emner med og få demonstreret en scanning af dem på standen.

Kodefri software til robotprogrammering
Ifølge Scape Technologien er nutidens industrielle robotteknologi, 3D Vision og AI ofte begrænset af omkostninger, kompleksitet og begrænset tilgængelighed og brugervenlighed.

Scape Technologies revolutionerer dette område ved at udvide grænserne for, hvad der er muligt. Virksomheden er da også engageret i at gøre robotautomatisering tilgængelig for alle.

Baseret på denne mission vil Scape Technologies præsentere den brugervenlige, kodefri robot guidance software, Scape CoCreator, sammen med Scape Industrielle 3D Scannere.

Den innovative platform muliggør en problemfri integration af industrielle 3D-scannere, enhver robotmodel efter eget valg samt andre automatiseringsmaskiner.

- Synergien mellem Scape 3D-scannere og Scape CoCreator-platformen vil tilbyde enestående værdi for vores kunder. Scape CoCreator-platformen strømliner ikke kun automatiseringsprocessen, men åbner også op for nye innovationsmuligheder gennem sin API, som tillader kunder og partnere at bidrage med nye funktioner.

- Denne platform repræsenterer en væsentlig milepæl i vores mission om at gøre robotautomatisering tilgængelig for alle, udtaler Søren Bøving, CEO for Scape Technologies.

Revolutionering af robotceller
Som svar på den konkurrence europæiske producenter står over for, tilbyder Scape Technologies en række konkurrencedygtige komponenter og udstyr til opbygning af robotceller.

Det er en indsats, som omfatter SCAPE Vision Controller, 3D Vision scannere og andre standardiserede komponenter til forskellige komplette og standardiserede Scape Robotic Workcells.

På Vision 2024 vil den første standardiserede Scape Robotic CNC Tending Workcelle blive introduceret til emne-fødning af CNC-maskiner.

Scape Technologies udstiller på Vision 2024 i Stuttgart, Stand D80 i hal 10.
-hawin

Tre nyheder fra Scape Technologies

Scape Mini Industrielle 3D Scannerserie
Scape Mini Scanners er let, kompakt og kommer med enten farve- eller gråtone kamera. De er ideelle til scanning af små områder med høj opløsning. Takket være det robuste design kan de monteres på robotter til applikationer, som f.eks. robotautomatiseret materialehåndtering (bin-picking), inspektion, objektdetektering (pose-estimation), højpræcisions robot-guidance og svejsningspositionering.

SCAPE Pro Industrielle 3D Scannerserie
Den omkostningseffektive stationære scannerserie er udstyret med farvekamera, dækker scanningsområder fra små til meget store områder. Den er ideel til applikationer såsom palletering/depalletering, store områdescanninger, robotautomatiseret materialehåndtering (bin-picking) og objektdetektering (pose-estimation).

Scape Ultra Industrielle 3D Scannerserie
De højtydende Scape Ultra Industrielle 3D Scannere er designet til mellemstore til store scanningsområder. De udmærker sig i applikationer, der kræver høj præcision, såsom robotautomatiseret materialehåndtering for semi-strukturerede dele, objektdetektering, dybdeinformation, industriel inspektion og maskinstyring.

Alle Scape Industrielle 3D Scannere er designet til hårde industrielle forhold og har IP65-certificerede støv- og vandtætte kabinetter samt CE- og FCC-certificeringer for industristandarder. 

4/10 2024
  • Transport- og logistikbranchen er den største aftager af robotter

    Transport- og logistikbranchen er den største aftager af robotter

    logistikloesninger ›Mere end hver anden professionelle servicerobot, der blev solgt i 2023, blev bygget til anvendelsesklassen transport og logistik. Salget steg med 35 %, og der blev solgt næsten 113.000 enheder i 2023, viser rapport fra International Federation of Robotics (IFR)
  • Flere kræfter til stærk cobot

    Flere kræfter til stærk cobot

    logistikloesninger ›Universal Robots (UR), den danske producent af kollaborative robotter (cobots), øger nu løftekapaciteten for sin nye generation af cobots, robotterne UR20 og UR30 til henholdsvis 25 og 35 kg
  • BILA Group køber konkursramte Sealing System

    BILA Group køber konkursramte Sealing System

    logistikloesninger ›Automatiseringsvirksomheden BILA overtager den overvejende del af Grindstedvirksomheden, og sikrer dermed den fortsatte produktion af Sealing Systems pakke- og palleteringsanlæg og en stor del af arbejdspladserne. Ny direktør er fundet
  • Körber Supply Chain åbner nyt kontor i Sverige

    Körber Supply Chain åbner nyt kontor i Sverige

    logistikloesninger ›Nyt kontor i Sverige skal håndtere det stigende salg af automationsløsninger inden for lager og logistik i Norden for Körber Supply Chain.
  • Automatiseringsprisen 2024 til 'Ferrari-robotløsning' i Galten

    Automatiseringsprisen 2024 til 'Ferrari-robotløsning' i Galten

    logistikloesninger ›– AVK International købte sin første robot for 30 år side til produktionen af drikkeventiler. Nu har familievirksomheden modtaget det danske robotnetværk, DIRAs automatiseringspris for sin omfattende automatiseringsløsning, der er udviklet sammen med Kilde Automation. Se video om vinderløsningen:
  • Behov for flere transport management-investeringer

    Behov for flere transport management-investeringer

    logistikloesninger ›Den ottende årlige udgave af Descartes Systems Groups "Global Transportation Management – Benchmark Survey" viser, at omkostningsreduktion, vækst og forbedret kundeservice står øverst på listen over afgørende faktorer for, om virksomheder skal satse mere på transport management
  • Ny bestyrelsesformand i Mover

    Ny bestyrelsesformand i Mover

    logistikloesninger ›Kenneth Juhls bliver ny bestyrelsesformand for Mover. Han er direktør i ZeroNorth Bunker fra en lignende branche, og medbringer relevant erfaring indenfor især strategi, ESG og finans, som kan dreje Movers vækstkurve endnu højere op
  • Michael Jerogin står nu i spidsen for Dematic i EMEA

    Michael Jerogin står nu i spidsen for Dematic i EMEA

    logistikloesninger ›Dematic har udnævnt virksomhedsveteranen Michael Jerogin, executive vice president og administrerende direktør for Asia-Pacific, til også at lede EMEA-regionen med øjeblikkelig virkning