Q-System Sverige lander en stor millionordre

Q-System Sverige lander en stor millionordre

Q-System Sverige skal levere et komplekst banesystem og produktion af den nye produktionslinje ved Derome Plusshus.

Derome Plusshus producerer modulhuse af træ bygget med moderne og rationel volumenteknologi. De leverer industrielt optimerede og specialbyggede lejlighedskomplekser og gruppehuse til professionelle kunder i Sverige og Norge. Derome Plusshus leveres primært som gruppebyggede enfamiliehuse og lejlighedskomplekser.

Nu skal de bygge en helt ny husfabrik i Varberg / Värö og her er det blevet besluttet at opgive den traditionelle måde at producere husmængder på og tænke i nye baner. Her er der blevet kigget på bilindustrien og deres samlebåndsproduktion som inspiration til produktionen af modulhusene og endda selve fabrikken.

Q-System Sverige har fået tilliden til at levere dette komplekse banesystem og produktion af den nye produktionslinje ved Derome Plusshus.

- Vi er meget stolte og glade for, at vi har tilliden til at levere dette banesystem, da dette er en unik løsning med en masse nytænkning, siger Göran Svanberg, adm. Direktør for Q-System Sverige AB.

Den linje, der består af vores standardkædetransportører, bliver gulvmodulerne samlet med væg- og loftmodulerne. Dernæst bliver husene kørt frem efter samlebåndsprincippet, så alt udvendigt og indvendigt arbejde kan færdiglaves. Når de når enden af linjen er de færdigproduceret huse klar til at blive lastet på lastbilerne.

Inden de når lastbilerne er der en station, hvor husene skal hejses op så VVS arbejdet kan udføres under huset. Dette er en udfordring, da der skal bygges en speciel hejs, der skal løfte modulerne, der kan veje op til 12 tons og kan være op til 12 meter lange, så de kan arbejde sikkert under husene.

- Vi tager altid udgangspunkt i vore standard produkter og så skræddersyer vi dem, så de passer til de specifikke produkter og produktionslinjer. Dette er en af vore mange styrker hos Q-System. Da vi designer og producerer alt i vores egen fabrik, gør at vi er specialiserede i at bygge skræddersyede interne logistiksystemer. afslutter Göran Svanberg.

-Hawin

Læs mere om logistikløsninger

11/1 2018