SSI Schäfer indgår samarbejde med STL Lagerteknik

SSI Schäfer indgår samarbejde med STL Lagerteknik

Fra 1.oktober 2023 har STL Lagerteknik overtaget salgsansvaret for en lang række produkter i SSI Schäfers portefølje af lagersystemer. Det sker for at SSI Schäfer kan udbygge sin position i Danmark

STL Lagerteknik A/S overtager håndteringen af alle Product & Equiptment-projekter og salg af produkter på det danske marked.

PE-sortimentet tæller følgende produkter:

  • PR 600 pallereolsystemer, herunder PR 600 mezzaninsystemer i flere etager
  • R 3000 reoler, herunder R 3000 reolbårne mezzaninsystemer i flere etager
  • Grenreolsystemer
  • Fritstående mezzaninsystemer
  • Tilbehør til ovennævnte reol-/hyldesystemer
  • SSI plastkasser i kombinerede projekter
  • Mobilreoler
  • SSI Orbiter lagershuttle-systemer
  • SSI LOGIMAT lagerautomater
  • Alt serviceansvar og alle kontrakter for SSI LOGIMAT (starter i 2024)

Med det nye samarbejde bliver STL Lagerteknik eksklusiv salgsdistributør for de nævnte produktlinjer i Danmark.

Det strategiske samarbejde er indgået for at styrke tilgængeligheden og adgangen til udstyr fra SSI Schäfer, samtidig med at det sikrer lokal dansk kundeservice og support.

SSI Schäfer, som er global leverandør af logistikløsninger, fortsætter som totalleverandør af semi- og fuldautomatiserede lagerløsninger.

Deres lokale in-house team med applikationsingeniører, projektledelseseksperter og softwareudviklere vil fortsat understøtte kunder i regionen og sikre problemfri integration og effektiv drift af systemer fra SSI Schäfer.

Samarbejdet markerer en betydelig milepæl i bestræbelserne på øget lokal opmærksomhed og dermed ekspertise i den danske lager- og materialehåndteringsbranche.

Både STL Lagerteknik og SSI Schäfer har fokus på at levere banebrydende løsninger og exceptionel service til sine kunder.

- Vi er glade for samarbejdet med STL Lagerteknik A/S om distributionen af vores anerkendte produktlinje, siger Michael Hillström, administrerende direktør i SSI Schäfer, og fortsætter:

- Deres store erfaring og markedskendskab gør dem til den ideelle partner til en udvidelse af vores lokale fokus i Danmark, hvilket vil give os et løft i vores fælles markedstilstedeværelse, og så vi dermed vil kunne servicere vores kunder effektivt.

Hos STL Lagerteknik er man også glade for samarbejdet. 

- Vi ser frem til at påtage os dette ansvar og bidrage til SSI Schäfers vækst i Danmark, siger Carsten Normann-Poulsen, administrerende direktør i STL Lagerteknik.

Carsten Normann-Poulsen har 15 års erfaring med SSI Schäfers produkter og det danske materialehåndteringsmarked.

- Med kombinationen af SSI Schäfers fremragende produkter og vores salgs- og serviceekspertise ser vi frem til at imødekomme vores kunders forskelligartede behov og forbedre deres lagerdrift, forklarer Carsten Normann-Poulsen.

-hawin

Om STL Lagerteknik A/S
Carsten Normann-Poulsen har 15 års erfaring med SSI Schäfers produkter. Centrale medarbejdere hos SSI Schäfer vil fortsætte deres arbejde i SSI-afdelingen hos STL Lagerteknik. Medstifter Ole Madsen vil støtte Carsten Normann-Poulsen i opbygningen af en stærk SSI PE-tilstedeværelse i Danmark. Ole Madsen er tidligere administrerende direktør for SSI Schäfer, Nord- og Østeuropa.

STL Lagerteknik er et nyt forretningssegment i SystemTeknik-koncernen. Koncernen består af ST Logistics, der distribuerer Geek+ AMR-robotter til lagerautomatisering.
SystemTeknik beskæftiger cirka 100 fuldtidsansatte i Danmark og Polen og arbejder inden for elektrisk ingeniørarbejde, eltavler og software til materialehåndteringssystemer. 
Som den nye distributør i Danmark vil STL Lagerteknik fortsætte og udvide SSI Schäfer-produkternes solide fodaftryk i Danmark med et stærkt engagement i kundetilfredshed. 

 

 

8/10 2023
  • Nyt terminalområde i Københavns Lufthavn tager form

    Nyt terminalområde i Københavns Lufthavn tager form

    logistikloesninger ›Forleden var der rejsegilde i rå-huset med de kommende 60.000 nye kvadratmeter. Byggeriet bliver i syv etager og får i kælderetagen bl.a. etableret 2,5 km ekstra bagagebånd oven i lufthavnens eksisterende 10 km
  • Robotternes indtog på Vestkysten

    Robotternes indtog på Vestkysten

    logistikloesninger ›Til en af Danmarks største webshops - Med24.dk i Løkken - skal SystemTeknik Logistics (STL) og Geek+ levere en banebrydende automationsløsning som inkluderer 30 gulvrobotter gulvrobotter
  • Selvtænkede robotter er fremtiden

    Selvtænkede robotter er fremtiden

    logistikloesninger ›EU-projektet RoboSapiens vil give morgendagens robotter evnen til at tilpasse sig store og uforudsete ændringer i deres miljø – herunder arbejdet tæt med mennesker. Projektet ledes af Aarhus Universitet og med i det er Teknologisk Institut, som bl.a. har fokus på renovering af elektronik
  • Scape Technologies lancerer Scape CoCreator

    Scape Technologies lancerer Scape CoCreator

    logistikloesninger ›3D robot guidance platformen, Scape CoCreator kombinerer avanceret 3D Vision-teknologi og AI med intuitiv, kodefri programmering af robotter, og er designet til at forenkle robot-automatisering
  • Molslinjen vinder prestigefuld pris for AI-styret lastesystem

    Molslinjen vinder prestigefuld pris for AI-styret lastesystem

    logistikloesninger ›I Orlando i Florida blev Molslinjen i nat dansk tid udråbt som vindere af Franz Edelman Award, der betragtes som "Nobelprisen i Operations Research”. Rederiet vandt prisen foran giganter som eks. tyske ALDI, American Airlines og McDonalds i Kina
  • Siemens, Universal Robots og Zivid præsenterer totalløsning til plukkeopgaver

    Siemens, Universal Robots og Zivid præsenterer totalløsning til plukkeopgaver

    logistikloesninger ›De tre parter er gået sammen om at skabe en innovativ løsning, der strømliner lagerautomatisering og løser vedvarende udfordringer ved intralogistiske "fulfillmentopgaver". Løsningen er i fuld gang med at blive præsenteret på messer og ved forskellige arrangementer
  • ROBOTBRAG er klar med årets program

    ROBOTBRAG er klar med årets program

    logistikloesninger ›Under overskriften "Find din rute med robotter" inviterer Teknologisk Institut og DIRA Business danske virksomheder til den årlige robot-komsammen i Odense torsdag den 30. maj. Programmet byder på rådgivning, udstillinger og konferenceoplæg om robotter både på og udenfor fabriksgulvet
  • Best Product-prisen uddelt på LogiMAT

    Best Product-prisen uddelt på LogiMAT

    logistikloesninger ›En innovativ plukkerobot der henter ordrer i lagergangene, en pakkemaskine der skræddersyr papemballagen til produkterne, og et AI-sprogstyringssystem til lagerets WMS var højdepunkterne inden for innovation, som blev hædret med Best Product-prisen på LogiMAT 2024