Swisslogs Condition Monitoring til tops på LogiMAT

Swisslogs Condition Monitoring til tops på LogiMAT

I forbindelse med åbningsceremonien for LogiMAT 2017, vandt Swisslogs Condition Monitoring prisen for 'bedste produkt' i kategorien for software, kommunikation og IT

Condition Monitoring er en brugervenlig ‘plug-in’ funktion til Swisslogs intelligente SynQ softwareplatform. Swisslogs koncept imponerede juryen som bestod af forskere og branchejournalister – da den i stor grad bidrager til at effektivisere processer, sænke omkostninger og øge produktiviteten indenfor internlogistikken.

- Vi er vældigt glade for og få denne pris - og stolte af at modtage den her på LogiMAT, fortæller Lars Hultén, Swisslogs VD i Norden.
 
Udmærkelsen belønner innovation og kvalitet, og er ekstra betydningsfuld – da LogiMAT, Europas største logistikmesse er specielt vigtig for os. Vi modtager denne pris med stor stolthed, da vi anser software som en strategisk hjørnesten i vores virksomhed, og vi arbejder hårdt med at differentiere os på dette område.
 
Condition Monitoring er meget mere end bare et værktøj til, at identificere kritiske lagerelementer og forhindre uventede systemfejl på grund af slitage. Vi anser at avancerede dataanalyser er en vigtig salgsfremmende faktor, som gradvist kommer til at få internlogistikken til og bevæge sig mod en betydelig mere tjenestedrevet retning, med resultatorienterede forretningsmodeller af typen ’pay-per-use’.
 
Swisslogs løsning Condition Monitoring bygger på kontinuerlig registrering af maskinens tilstand ved, at måle og analysere fysiske værdier som udsving, temperatur og positioner for individuelle elementer og systemer. Indsamlet data kan bruges til at identificere risiko for fejlagtigt fungerende kritiske elementer, og for beregning af fejlfrekvenser i individuelle systemdele, samt hele logistiksystemet.
 
Forskellen mellem traditionelt forebyggende vedligehold, hvor intakte komponenter rutinemæssigt erstattes med nye, så giver Condition Monitoring et vedligehold og reservedelsbytte nøjagtigt på det tidspunkt hvor en kritisk komponent har nået slutningen af sin levetid.

Mere end 1,300 udstillere fra logistikbranchen blev inviteret til, at sende forslag ind på nye produkter og løsninger til prisen 'Bedste produkt som inddeles i tre kategorier. Hvert år vælges en vinder af en jury, som består af repræsentanter fra økonomiske og naturvidenskabelige fagområder, samt medier som evaluerer forslagene før messen ud fra forhåndsdefinerede kriterier. Prisen er en af de mest eftertragtede udmærkelser indenfor logistikbranchen. 

-hawin

Læs mere om logistikløsninger

20/6 2017