Ringen er sluttet for portleverandør
Virksomheden, Nordic Systems, har fået ramper og slusehuse på programmet og er dermed blevet totalleverandør af portløsninger.

Ringen er sluttet for portleverandør

Nordic Systems har fået ramper og slusehuse i produktporteføljen. Dermed er leverandøren af portløsninger i industrien blevet totalleverandør

Af Hans Windeløv

Portleverandøren, Nordic Systems, fra Vissenbjerg på Fyn har netop tilføjet ramper og slusehuse til porteføljen.

Dermed er man totalleverandør af alle de produkter, som sikrer nem, sikker og effektiv adgang for kørende materiel til lagerbygninger, industrivirksomheder, terminaler, produktionshaller og andre miljøer.

- Ringen er sluttet. Nu kan man få leveret og serviceret det totale set-up af industriporte, styringssystemer, integrerede portløsninger samt ramper og slusehuse hos os.

- Det betyder, at hele den administrative del af leverancerne også bliver nemmere og meget mere enkel. To personer kan klare alt papirarbejdet. Kunderne skal kun henvende sig til os og får med det samme kendskab til hele produktkataloget.

- Samtidig behøver vi ikke længere gå ud og finde ramperne og sluserne til de enkelte projekter fra samarbejdspartnere, der varierer fra gang til gang. Nu er det vores produkter, man får leveret. Og de er altså af høj kvalitet, siger Michael Dommerbye, som er salgschef hos Nordic Systems.

Hele pakken af kundetilpassede løsninger

Nordic Systems har en lang række af samarbejdspartnere blandt portproducenter og leverandører af portmekanikker. Det gør virksomheden i stand til at levere lige præcis de porte og de løsninger, kunderne har behov for.

Og så gør det virksomheden i stand til at sammensætte og udvikle kundetilpassede løsninger, som virkelig optimerer kundernes logistik og portdrift på lagre og terminaler.

Det er i denne forbindelse, at de nye ramper og slusehuse er afgørende for at kunne levere hele pakken til kunderne.

- Vi sammensætter løsningerne, så de optimerer kundernes logistik og gør dem endnu mere konkurrencedygtige. Tidligere har vi lavet løsninger med porte ved ramperne, hvor vi kombinerer højisolerede porte med hurtigporte og varmlufttæpper til at holde på energien.

- Med slusehusene får vi endnu en mulighed for at skabe energibesparende løsninger af høj kvalitet, siger Michael Dommerbye.

Ramper af kraftigt stål

De nye slusehuse hører med ramperne da heller ikke til i den billige ende.

- Vi satser på rigtig god kvalitet. Det ved kunderne godt. De betaler for, at løsningerne fungerer også langt ud i fremtiden. Og netop de nye ramper er af kraftigt stål og klarer store belastninger, siger Michael Dommerbye.

Som han forklarer, bliver man med det totale produktsortiment også mere interessant som leverandør i store byggeentrepriser. Her kan man nu levere porte, systemer og ramper med slusehuse til totalentrepriser.

Her kigger entreprenørerne ofte på muligheden for, at en og samme leverandør står for hele portløsningen, eksempelvis i nyt stort lagerbyggeri, i nyopførte terminaler eller i producerende virksomheder.

- At der så i de nye produkter, vi tilføjer, også er tale om rigtig flot finish, er kun et ekstra plus, som også kan interessere både arkitekter og entreprenører, uddyber Michael Dommerbye.

Samme styringssystem

De nye ramper og slusehuse er helt klar til at indgå i de integrerede løsninger, Nordic Systems leverer. Producenten af ramperne og slusehusene har tilrettet styringssystemet for komponenterne, så det matcher det system, som styrer det øvrige portudstyr.

- Alt  bliver styret fra en central boks. Kører man i gaffeltruck og skal gennem både ledhejseporte og hurtigporte for til sidste via rampen at laste lastbilerne med varer, er det samme boks, der styrer porte og ramper.

Det giver en effektiv logistik og skaber også store besparelser energimæssigt, siger Michael Dommerbye.

Service rationaliseres

Virksomheden servicerer også alle løsningerne, og netop ved at samle hele porteføljen af portløsninger hos den samme leverandør rationaliserer man da også servicen.

- Vi servicerer jo både de løsninger, vi selv har leveret, men kan også klare porte og systemer leveret af andre portfirmaer. Har vi først en samarbejdsaftale, bliver det nemt for kunderne at få styr på portsituationen på langt sigt.

- Vi er klar til at sparre med dem om fremtidige løsninger. Sådanne samarbejdsaftaler har vi en del af. Blandt andet servicerer vi 900 porte hos en enkelt kunde. Her laver vi løbende service og udskifter porte og får systemerne til at spille sammen på de forskellige lokationer.

- Det har givet dem en besparelser på 40 % af portdriften i forhold til tidligere. Og nu kan vi så supplere med ramper og porte i fremtidige løsninger, siger Michael Dommerbye.

 

 

22/4 2014