Swisslog når nye rekorder som AutoStore-integrator

Swisslog når nye rekorder som AutoStore-integrator

Automationsløsningen AutoStore ekspanderer over hele verden i takt med, at flere firmaer efterspørger mere fleksibilitet og effektivisering af deres lagerkapacitet. Swisslog har i løbet af årene, solgt og implementeret mere end 130 AutoStore-anlæg

Der er stor efterspørgsel på fleksible robotløsninger. Den globale eksplosion i udviklingen af e-handel, i både b2c og b2b har ført til øget efterspørgsel på mere skalérbare og modulære løsninger for, at møde de hurtigt voksende og ændrede kundekrav.

Som en af de mest fleksible og pladsbesparende løsninger der er tilgængelig idag, har AutoStore revolutioneret både e-handlen og pluk af mindre varer. Det skalérbare system kan installeres relativt hurtigt, i næsten alle lagermiljøer, hvilket giver enorme forbedringer i pladsudnyttelse og produktivitet i forhold til traditionelle hyldebaserede lagre.

VD for Swisslog Logistics Automation, Dr. Chris Baur, siger:

- Jeg er stolt over at vi har et så stærkt forhold til AutoStore, og har friheden til og udvikle vores egne løsninger for, at øge effektiviteten endnu mere for vores kunder. AutoStore tilbyder en exceptionel kundeværdi og vi ser frem imod, fortsat at levere spændende automatiserede projekter, baseret på denne skalérbare, modulære løsning.

Swisslog – AutoStore-integratør siden 2009
Swisslog var en af de første AutoStore-integratorer, med et partnerskab som begyndte i 2009. Den første installation gik live i München, Tyskland i et nyt logistikcenter for AVNET, en distributør af elektriske komponenter.

Flere kunder vælger at implementere AutoStore og ekspanderer systemet i takt med deres vækst.

Logistikchefen for Sportamore, Jonas Kolehmainen, siger:

- Swisslog var leverandøren som kunne kombinere en effektiv lager- og robotløsning med en frikoblet pluk- og pakkefunktion.

Idag har Swisslog solgt mere end 130 AutoStore-projekter i 19 lande og 124 af disse systemer, er allerede implementeret.

Efter næsten 10 år med succesfuld integration af AutoStore-løsninger, har Swisslog fået en uvurderlig erfaring i, at udforme, udvikle og implementere systemerne. Swisslog har implementeret både et af verdens største AutoStore-system med 361.000 kasser og et af verdens mindste med blot 1.000 kasser.

AutoStores kapacitet til, at møde fremtidige udfordringer.
Da forbrugernes forventninger på hurtige leverancer øges, bliver firmaerne mere bevidste om hvordan software og robot-løsninger kan give dem en stor fordel i fremtiden.

Swisslogs intelligente og automatiserede plukkeløsning, ItemPiQ, gør det muligt at øge plukkekapaciteten og nøjagtigheden.

Takket være udviklingen af fleksible softwareløsninger tilbyder Swisslog AutoStore-kunder intelligente værktøjer til, at forberede deres lager til fremtidens udfordringer, hvilket muliggør nye designmuligheder for AutoStore og forbedrer konceptets effektivitet yderligere.

-hawin 

10/12 2018