Universal Robots forærer guld-cobot væk

Universal Robots forærer guld-cobot væk

For at fejre sit globale salg af samarbejdende robotter, vil Universal Robots forære en unik og gratis guld-cobot til den kunde, som bestiller cobot nummer 25.000.

25.000 solgte cobots på verdensplan - det skal fejres! Derfor forærer Universal Robots sin første og eneste guldversion af deres poplære cobot væk til den heldige kunde, hvis ordreseddel noteres i salgssystemet med det magiske nummer, 25.000.

Denne specielle cobot fremstilles kun i ét eksemplar. Den har led i varm guldfarvet lak og bliver dermed en helt anderledes version af Universal Robots' ellers ikoniske blå og grå cobots. Guldcobotten vil blive fremstillet som enten UR3, UR5 eller UR10 model, alt efter hvad ordre nummer 25.000 er på.

 - Med denne historiske milepæl fejrer vi Universal Robots' evne til at sætte vores kunder i stand til at skabe succes, innovation og positive ændringer på arbejdspladsen med de kollaborative robotter, siger Jürgen von Hollen, president for Universal Robots. Han fortsætter:
 
 - Guldversionen af vores robot afspejler vores fortsatte engagement for at gøre robotteknologens enorme potentiale tilgængeligt for alle.

Siden lanceringen af den første cobot i december 2008 er Universal Robots' cobots blevet brugt i utallige brancher fra fødevareproduktion til videnskabelig research. Cobots udfører opgaver som industriel montage, 'pick and place' og kvalitetseftersyn. Universal Robots har til dato solgt mere end 21.000 robotter og er global brancheleder.

I modsætning til konventionelle robotløsninger er Universal Robots' cobots skabt til at arbejde hånd i hånd med mennesker. Det giver maksimal effektivitet og skaber flere muligheder for samarbejde mellem ansatte og robotter. De  alsidige cobots kan klare en lang række opgaver og har den hurtigste tilbagebetalingstid i branchen. Det gør dem til en realistisk mulighed også for mindre virksomheder.

For at få mulighed for at vinde verdens eneste guldversion af Universal Robots' cobot, skal man afgive en ordre på https://www.universal-robots.com/gold.

-lipe

27/3 2018