jungheinrich banner
jungheinrich banner

 

To palletyper i ét og samme magasin

To palletyper i ét og samme magasin

Den danske producent af pallemagasiner, Palomat udvider deres standardsortiment med en ny model - Palomat Adjustable, som håndterer både euro- og industripaller i ét og samme magasin

Pallemagasinet Palomat Adjustable stabler og nedstabler automatisk tomme euro- eller industripaller enkeltvis i gulvniveau. Pallerne håndteres nemt og brugervenligt med f.eks. en løftevogn, el-løfter eller truck. Medarbejderne skånes for de uhensigtsmæssige manuelle tunge palleløft, arbejdsmiljøet forbedres og pallehåndteringen effektiviseres.

Pallemagasinet kan indgå som en naturlig del af f.eks. en produktion, et lager, en pakkeafdeling eller en butik. Alle afdelinger hvor paller håndteres manuelt.

Brugervenligt skift mellem de to palletyper

Det nyudviklede pallemagasin er den ideelle løsning for de virksomheder, som anvender både euro- og industripaller i samme del af virksomheden, og hvor pladsen er trang. Har du ikke plads til 2 pallemagasiner, er Palomat Adjustable løsningen - 2 pallemagasiner i 1.

Skiftet mellem de to palletyper tager blot 5 sekunder. Et let tryk på en knap plus et manuelt skub på eller træk i pallemagasinets venstre side, som derefter forskydes. Pallemagasinet indstilles til enten euro- eller industripaller alt efter hvilken palletype, pallemagasinet skal håndtere.

 

Se funktionsvideoen på YouTube : Pallemagasin

Læs mere om transportemballage

16/5 2017