Sådan indretter du dit lager med det rette inventar

Sådan indretter du dit lager med det rette inventar

ANNONCE: Med tiden får man som regel brug for mere plads, og har man eksempelvis en webshop, kan man meget hurtigt komme i pladsmangel, hvis man har brug for hele tiden at have produkter på lager

Når man er virksomhedsejer, har man typisk en travl hverdag. Der er konstant ting, man skal tage stilling til for at sikre, at virksomheden kører, som den skal og fortsat udvikler sig. Det kan derfor være en fordel at rykke til større og bedre lokaler, hvis man har succes med sin virksomhed.

Når lageret skal indrettes, er det vigtigt, at man sikrer sig, at det er praktisk, og det kan det rette lagerinventar sikre. Læs med herunder for at få inspiration til, hvordan du indretter lageret bedst muligt.

Vælg mellem et hav af forskellige reoler

Selvom det at skulle indrette et lager lyder simpelt, så kan det hurtigt blive en uoverskuelig opgave. Der er nemlig mange forskellige lagerreoler på markedet, og det kan være svært at skulle vælge mellem dem. Har man mange tunge produkter, kan det være en fordel at vælge grenreoler, da hver gren af reolen kan bære op til 300 kilo, eller har du derimod mange små produkter, kan kassereoler være en bedre løsning, da man med kassereoler har mulighed for at opbevare alle de små ting i indbyggede kasser i reolerne. Er du i tvivl, er det en god idé at undersøge markedet, inden du beslutter dig, så du er sikker på, at du får fat i de rette reoler til dit nye lager.

Skabe kan også fungere godt

Hvis du af en eller anden grund ikke er stor fan af reoler, så kan skabe også fungere som et godt alternativ til opbevaringsreoler. Skabene er robuste og har derfor også en lang levetid, så du er sikret godt og holdbart lagerinventar i mange år fremover.

Læs mere om lagerindretning

27/9 2018

Affugtning

Afspærringsværn

Dækreoler

Eftersyn af lagerinventar

Gitterbure - Rullebure

Gittervægge

Grenreoler

Gulvafmærkning

Hyldereoler

Kasser og beholdere

Lagerautomater

Lagerreoler

Mezzaninsystemer

Miniloadlager

Modulkontorer

Opmærkning

Pakkeborde

Pallereoler

Rabatkoder

Rådgivning

Reoler til materialeforsyning

Volumenreoler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder