Sportamore vokser fortsat med udvidet automatlagerSema Söderhäll, Chief Logistics Officer hos Sportamore

Sportamore vokser fortsat med udvidet automatlager

Nordens største og hurtigst voksende online sportsbutik har i samarbejde med Swisslog udvidet sit fuldautomatiske centrallager i Eskilstuna i Sverige.

Udvidelsen startede i februar 2018, og blev afsluttet efter planen i februar 2019.

- Sammen med Swisslog har vi været i stand til og gennemføre udvidelsen uden at forstyrre vores normale produktion, som vi er meget taknemmelige for, siger Sema Söderhäll, Chief Logistics Officer hos Sportamore.

Udvidelsen har været planlagt i lang tid, og omfatter flere AutoStore®-robotter, banesystemer, samt arbejdsstationer til pluk og pakning. Efter udvidelsen omfatter Sportamores automationsløsning ialt 88 robotter, 165.000 kasser, 6 plukkestationer og 18 pakkestationer. Installationen af det nye udstyr fandt sted i fire faser, og projektet blev testet og formelt afsluttet i slutningen af februar 2019.

- Nu har vi kapacitet til at håndtere en fordoblet salgsvolumen i forhold til niveauet inden. Men eftersom vi vokser hurtigt, er vi allerede i gang med at planlægge, hvad der vil ske i næste fase, siger Sema Söderhäll.

Sportamores automatiserede lager omfatter en AutoStore - det vil sige en automatisk robotløsning til kasser – intelligent baneteknologi (QuickMove conveyor system), arbejdsstationer til pluk og pakning, internlevering og returhåndtering. Hele processen er datadrevet og håndteres af Swisslogs WMS SynQ - 'Synchronized Intelligence' i kombination med Sportamores egen WMS.

Om Sportamore
Sportamore AB er Nordens største og hurtigst voksende online sportsbutik. Virksomheden blev grundlagt i 2009, og havde sin første online handelsdag den 1. maj 2010.

Sportamore sælger ca. 20.000 produkter fra omkring 300 forskellige varemærker, der repræsenterer mere end 30 forskellige sportsgrene. Virksomheden har siden starten fokuseret på at have et meget attraktivt kundeudbud med fri fragt, gratis retur, 30 dages bytteret og prisgaranti.

Om Swisslog Logistics Automation
Specialist i intralogistik med robotter og datadrevne og fleksible automatiserede løsninger, der optimerer lager- og distributionscentre for kunder i mere end 50 lande.

Swisslog er en del af KUKA-koncernen, en førende global leverandør af intelligente automatiseringsløsninger med over 14.000 ansatte over hele verden.

-lipe

Læs mere om lagerindretning

20/5 2019

Affugtning

Afspærringsværn

Dækreoler

Eftersyn af lagerinventar

Gitterbure - Rullebure

Gittervægge

Grenreoler

Gulvafmærkning

Hyldereoler

Kasser og beholdere

Lagerautomater

Lagerreoler

Mezzaninsystemer

Miniloadlager

Modulkontorer

Opmærkning

Pakkeborde

Pallereoler

Rabatkoder

Rådgivning

Reoler til materialeforsyning

Volumenreoler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder