DB Schenker støtter 'Avedøre Holme Holder på Brysterne'

DB Schenker støtter 'Avedøre Holme Holder på Brysterne'

19 virksomheder og institutioner har støttet op om lokalarrangementet ”Avedøre Holme Holder på Brysterne”, og indsamlet intet mindre end 105.240 kroner. Det hele kulminerede i Pink Friday fredag den 26. oktober 2018, hvor mere end 140 mennesker stod klar til at vise deres støtte ved enten, at 3 km gåtur eller 5 km løbetur

Tallene for kræft er rammende og i DB Schenker ønsker man at støtte indsamlingen, så der kommer flere midler til forskning på området. HR chef i DB Schenker, Jesper Georgi udtaler:

- Jeg tror alle virksomheder på den ene eller anden måde har haft kræft tæt på. Det påvirker os alle, når en kollega på den ene eller anden måde har sygdommen tæt på sig. Derfor er vi glade for, at give vores medarbejdere muligheden for at støtte denne sag.

- Som virksomhed kan man selvfølgelig ikke lukke hele forretningen i et par timer, men DB Schenkers medarbejdere har tilmeldt sig i det omfang, der kunne lad sig gøre fra afdeling til afdeling. På deres trøjer står der Team DB Schenker, fordi selvom ikke alle medarbejdere kunne deltage, står virksomheden sammen som et team, og var repræsenteret ved fredagens event.

DB Schenker deltog i det lokale arrangement, fordi sygdommen kræft rammer os alle på den ene eller anden måde. Af Kræftens Bekæmpelses statistik fremgår det at: Hver tredje dansker rammes af kræft inden de er fyldt 75 år. På årsbasis får cirka 37.200 danskere kræft, hvilket svarer til 102 mennesker om dagen eller én hvert kvarter. Cirka 285.000 dansker lever med en kræftdiagnose.

Det var en fin fredag på Avedøre Holme, vejret var ikke helt med os, men stemningen var i top. Virksomhederne i mellem fik rig mulighed for at netværke og skabe nye relationer over grillpølser og sodavand efter gå- og løbeturen.

Arrangørerne bag det gode initiativ er All Graphic, KLS Pureprint og Roche. Målet var at indsamle 100.000 kroner til Kræftens Bekæmpelse, så arrangørerne er ovenud tilfredse med det flotte resultat og de mange deltagere.

-hawin

Læs mere om spedition

31/10 2018