DSV bygger yderligere 175.000 m2 lager i Landskrona

DSV bygger yderligere 175.000 m2 lager i Landskrona

Det bliver et af nordens største logistikcentre, når DSV om et par år kan indvie den store tilbygning til sit eksisterende anlæg. Første spadestik til bl.a. et 70.000 temperaturstyret lager bliver taget her til efteråret

Centralt beliggende mellem Gøteborg i nord og Lund og Malmø i syd - og lige ved siden af E6/E20 motorvejen vil det nye byggeri sammen med det eksisterende anlæg udgøre et logistikcenter, der betjener både danske, finske, norske og svenske markeder.

Med de nye bygninger vil DSV i Landskrona tilbyde et samlet lagerareal på over 225.000 m2. Sammen med det eksisterende kontor på knap 11.000 m2 og terminal på 35.000 m2 vil DSV's logistikcenter i Landskrona dække over 270.000 m2, når de nye lokaler står klar.

Det nye byggeprojekt på 175.000 m2 omfatter to nye pakhuse. Den 70.000 m2 store bygning vil indeholde to temperaturregulerede lagerzoner med tilstrækkelig plads til opbevaring af friske varer, hvilket er særligt relevant for supermarkedskæder og forbrugermærker.

Lageret tilbyder også fuldt licenseret lager til sundheds-, sundheds- og medicinalindustrien - i fuld overensstemmelse med GDP (Good Distribution Practice) og GMP (Good Manufacturing Practice) logistikstandarder.

Den anden bygning på 105.000 m2 skal bruges til traditionel opbevaring og indeholder en række automatiserede løsninger.

Vi vil kunne tilbyde en omfattende temperaturstyret løsning med forskellige temperaturzoner samt yderligere kapacitet til traditionel opbevaring på de nye DSV-lagre. Disse faciliteter vil blive udstyret med teknologi som AGV (Automated Guided Vehicle) og kraner, hvilket giver os mulighed for at levere den bedst mulige effektivitet og serviceniveau til vores nordiske kunder, siger Ian Swinhoe, administrerende direktør i DSV Solutions AB.

-lipe

Læs mere om transport & distribution

25/8 2022

Flådestyring

Fødevaretransport

Messer

National distribution

National Transport

Pakkedistribution

Ruteoptimering

Tempereret lager logistik

Transportstyring

Truckterminaler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.