GLS bygger stort distributionscenter i RingstedGLS har netop overtaget den 80.000 m store grund fra Ringsted Kommune

GLS bygger stort distributionscenter i Ringsted

GLS har gennem flere år haft tocifret vækst, og for at sikre den fortsatte vækstrejse er tiden kommet til at øge kapaciteten på Sjælland. Valget er faldet på Ringsted, der er centralt placeret midt på Sjælland og 400 nye arbejdspladser er på vej

GLS har netop overtaget en grund på hele 80.000 m2
-Det er med stor glæde, at vi netop har overtaget grunden i Business Park Ringsted. Investeringen i Ringsted skal være med til at sikre, at vi fortsætter vores vækstrejse med stort fokus på, at give vores kunder en god oplevelse, når de bruger os, fortæller Steen Kristensen, Managing Director ved GLS Denmark A/S.

Projektering og planlægningen af det nye byggeri er allerede igangsat. Der tænkes en høj grad af bæredygtighed ind i byggeriet, og projektet omfatter også forberedelser til, at en stor del af distributionsbilerne vil kunne køre på grøn strøm.

På matriklen kommer ca. 200 medarbejdere til at have deres daglige gang, mens antallet af chauffører bliver nogenlunde det samme.

Grunden er købt af Ringsted Kommune, og det skaber glæde på borgmesterkontoret, at GLS har valgt at etablere sig i Ringsted.

-Vi byder GLS hjertelig velkommen. Vi oplever en stor udvikling i Ringsted Kommune i øjeblikket, og vi er glade for, at GLS også har fået øje på de mange fordele, vi kan tilbyde, og vi lover ikke at skuffe dem, udtaler borgmester Henrik Hvidesten.

-lipe

Læs mere om transport & distribution

20/4 2022

Flådestyring

Fødevaretransport

Messer

National distribution

National Transport

Pakkedistribution

Ruteoptimering

Tempereret lager logistik

Transportstyring

Truckterminaler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.