ncnielsen
ncnielsen
ncnielsen

 

To ejerledere fra transportbranchen hædret ved årets prisuddeling i pwc Layland Barker, Titans Containsers kåret som Årets Ejerleder af pwc. Ved prisuddelingen var han med online fra Texas.

To ejerledere fra transportbranchen hædret ved årets prisuddeling i pwc

Layland Barker fra Titan Containers A/S vandt prisen som Årets Ejerleder 2022 ved Landskåringen i PwC i Hellerup forleden. Samtidig modtog Torben Østergaard-Nielsen, som er ejerleder i United Shipping & Trading Company A/S (USTC), Årets Hæderspris

'Containerkongen' Leyland Barker er ejerlederen bag containerkoncernen Titan Containers A/S, som vinder titlen som Årets Ejerleder 2022. Prisen blev traditionen tro uddelt af revisions- og rådgivningsvirksomheden pwc i sidste uge.

For 35 år siden etablerede Layland Barker containervirksomheden Titan Containers. Udviklingen har været iøjnefaldende, og i dag er er virksomheden til stede i mere end 30 lande, har cirka 180 ansatte og forventer at omsætte for knap 1 mia. kr. i 2022. De seneste tre år har koncernen opnået en vækst på over 100 %, og ejerlederen forventer at skabe yderligere 50 % vækst inden 2025.

-Layland er en ejerleder, som går forrest og viser vejen, og så er han en rollemodel for sine medarbejdere. Derudover har han opnået bemærkelsesværdige finansielle resultater, som virkelig giver genlyd. Den flotte udvikling, som Layland har ledet Titan Containers igennem, vidner om en særlig ambitiøs og dygtig ejerleder, der fortjener at blive hyldet, udtaler Ulrik Ræbild, Middle Market Leder og partner i PwC, og tilføjer:

-Udover de ekstraordinære finansielle resultater, som Layland har opnået, er Årets Ejerleder også god til at anerkende sine medarbejdere, specielt økonomisk, men også gennem ansvar og tillid, og så har han opbygget en kultur baseret på sunde værdier. Layland er en jordnær og visionær ejerleder, som arbejder med langsigtede strategier, der også vil sikre Titan Containers fremtidig succes.

Flid, beslutsomhed og skaberkraft
Årets Hædersprisvinder, Torben Østergaard-Nielsen, er ejerleder i United Shipping & Trading Company A/S (USTC), som er verdens største leverandør af skibsbrændstof.

Østergård Nielsen startede som 20-årig som elev i skibsmæglerfirmaet Julius Mortensen i Fredericia. I 1978 blev han som kun 24-årig adm. direktør for skibsmæglerfirmaet H. Sommer i Middelfart, og i 1981 grundlagde han Dan-Bunkering, som i dag er et datterselskab i Bunker Holding-gruppen. Torben Østergaard-Nielsen blev senere også ejer af Julius Mortensen og samlede alle sine aktiviteter i firmaet United Shipping & Trading Company (USTC), der i dag er blandt Danmarks 10 største virksomheder med en omsætning i seneste regnskabsår på over 120 mia. kr.

-Torben Østergaard-Nielsen har gennem en årrække været en markant skikkelse i erhvervslivet - ikke bare i Danmark, men globalt. Han har gennem sin flotte karriere udvist en utrolig flid, beslutsomhed og skaberkraft, som ikke alene har været med til at sætte en række danske virksomheder på verdenskortet, men samtidig skabt og sikret et betydeligt antal af danske og globale arbejdspladser, udtaler Mogens Nørgaard Mogensen, adm. direktør og Senior Partner i PwC. 

Torben Østergaard-Nielsen har desuden gennemført et succesfuldt generationsskifte. I 2020 blev døtrene Nina Østergaard Borris og Mia Østergaard Rechnitzer gjort til medejere af virksomheden og fik hver en tredjedel af ejerskabet i virksomheden. Tidligere i år overlod han posten som adm. direktør til Nina Østergaard Borris. 

-lipe

Læs mere om transport & distribution

21/11 2022

Flådestyring

Fødevaretransport

Messer

National distribution

National Transport

Pakkedistribution

Ruteoptimering

Tempereret lager logistik

Transportstyring

Truckterminaler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.