YX Erhverv åbner et nyt truckanlæg til lastbiler i Kalundborg

YX Erhverv åbner et nyt truckanlæg til lastbiler i Kalundborg

Den 26. november udvider YX Erhverv endnu en gang deres landsdækkende netværk af truckanlæg, når olieselskabet denne gang åbner et nyt anlæg i Kalundborg ved rute 22 og 23

Tidligere i år åbnede YX Erhverv to nye anlæg i Horsens og Roskilde, og nu er selskabet klar med endnu et nyt truckanlæg. Denne gang placeres det nye anlæg i Kalundborg, som er et område i rivende udvikling med en havn, som Mærsk bl.a. har valgt at gøre til knudepunkt for al containertrafik i Østdanmark.

 -Vi er rigtig glade for, at vi nu kan servicere den tunge trafik i Kalundborg, som er et område med øget transport af containere til og fra Ny Vesthavn, siger Michael B. Hansen, COO i YX Erhverv, om det nye anlæg i Kalundborg. Han fortsætter:

-Vi har allerede et stort netværk af truckanlæg, men vi kigger hele tiden efter nye attraktive lokationer, der dækker vores kunders behov. Her er Kalundborg lidt anderledes end vores øvrige placeringer, da det ikke er en by, man som udgangspunkt kører igennem, men med den øgede transport ved havnen, er vi sikre på, at vores kunder får stor glæde af det nye truckanlæg.

Det nye truckanlæg i Kalundborg får to baner, tre pumper og bliver etableret i industrikvarteret på Flakagervej 38, hvor to lastbiler kan tanke samtidig. Grunden tilhører vognmandsfirmaet Obel Transport, der er kunde hos YX. Obel Transport bliver nabo til det nye truckanlæg, og det samme bliver Genbrugsstationen.

Om YX Erhverv
YX Erhverv har specialiseret sig i olie til erhverv (olie til hjemmetanke) og transport (YX Truckanlæg). YX Erhverv er en del af YX Danmark A/S, som desuden består af YX Landbrug og YX Fyringsolie. YX Danmark A/S er en del af REITAN, som også ejer Uno-X, Rema 1000 og 7-Eleven.

-lipe

Læs mere om transport & distribution

25/11 2021

Flådestyring

Fødevaretransport

Messer

National distribution

National Transport

Pakkedistribution

Ruteoptimering

Tempereret lager logistik

Transportstyring

Truckterminaler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.