DEKRA udvider med truck- og krankurser

DEKRA udvider med truck- og krankurser

Mens de første truckkurser allerede er fastlagt i Brøndby, er DEKRA stadig i gang med planlægningen af de fremtidige krankurser

Det har længe været en drøm for DEKRA at kunne udbyde netop de to kurser

- Truck- og krankurserne supplerer vores andre kurser rigtig godt. Som lastbilchauffør er det en stor fordel at have et truck- og/eller krancertifikat. Det glæder os derfor, at vi nu får mulighed for at tilbyde vores kursister at kunne tage alle kurserne hos os, udtaler Peter Laursen, koncerndirektør hos DEKRA Danmark.

Først truck dernæst kran
Truckkurset vil først blive udbudt på DEKRAs kursuscenter i Brøndby, men ambitionen er, at kurset skal udbydes på en række af DEKRAs kursuscentre i hele landet i løbet af efteråret og i starten af det nye år. Selvom DEKRA ikke tidligere har udbudt truckkurser, har de alligevel erfaring inden for området.

- Vi har allerede god erfaring inden for området, da vi i flere år har undervist i truck på vores erhvervsuddannelse til faglært lastbilchauffør i Brøndby. At vi nu får mulighed for at tilbyde kurset til alle vores kursister, er vi super glade for, udtaler Peter Laursen.

Mens de første truckkurser allerede er planlagt, er DEKRA stadig i gang med at planlægge deres fremtidige krankurser. Planen er, at de første krankurser bliver udbudt i starten af det nye år på flere kursuscentre i landet.

Det nyeste udstyr og indendørs undervisning
På truckkurset i Brøndby kan deltagerne se frem til undervisning med nyt og moderne udstyr. Samtidig bliver DEKRA i Brøndby den eneste skole i Danmark, der tilbyder et indendørs truckkursus. Kurset kommer til at foregå i en stor hal, hvor der er god plads til at lære at betjene og føre en truck samt lave alle kursets praktiske øvelser.

Stor interesse for truckkurset
Den 4. november starter det første truckkursus hos DEKRA i Brøndby, og interessen for kurset har allerede været stor. DEKRA kan således allerede nu melde om kun få ledige pladser tilbage på sit første hold. Den store interesse glæder DEKRA, der ser frem til at byde de første kursister velkommen på kurset.

DEKRA udbyder allerede et stort udvalg af kurser og uddannelser inden for transporterhvervet, herunder bl.a. kørekort til lastbil, bus og taxi samt certificeringskurser til transport af farligt gods og befordring af bevægelseshæmmede.

Om DEKRA
DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. Over årene har virksomheden udviklet sig til at være en af verdens førende  inden for sikkerhed - ikke alene på vejene, men også på arbejdspladser og i hjemmet. I dag omfatter DEKRAs ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

Virksomheden dækker hele Danmark, har kontorer i mere end 50 lande og beskæftiger over 39.000 medarbejdere. 

 

-lipe

Læs mere om uddannelse

3/10 2019
  • Dansk Niels Bo

    Dansk Niels Bo

    Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
  • Combilift

    Combilift

    Customised material handling solutions