Internationalt anerkendt erhvervskvinde åbner messen i Herning

Internationalt anerkendt erhvervskvinde åbner messen i Herning

Lone Fønss Schrøder, der er blandt de højest placerede danske erhvervskvinder i Europa, sætter som åbningstaler på tirsdag 1. oktober officielt gang i hi Tech & Industry Scandinavia 2019, der byder på tre inspirerende messedage

Industri 4.0, 3D-teknologi og kunstig intelligens er blot et uddrag af rækken af moderne, industrielle løsninger, der bliver præsenteret på dette års hi Tech & Industry Scandinavia 1.-3. oktober i MCH Messecenter Herning. Besøgende kan glæde sig til at møde 700 udstillere fra industrien og samtidig hente viden og inspiration fra et rekordstort event- og aktivitetsprogram.

Messens officielle åbning finder sted tirsdag, hvor den internationalt anerkendte erhvervskvinde Lone Fønss Schrøder står for åbningstalen. Lone Fønss Schrøder bestrider bestyrelsesposter i verdensomspændende virksomheder som IKEA og Volvo, er co-founder af bank fintech-firmaet Cashworks og direktør i Concordium, som står bag verdens første Public Blockchain, der både er sciencebaseret og forberedt til regulatoriske krav. Dertil kommer, at hun har en fortid med direktørposter hos blandt andre A.P. Møller - Mærsk. Hun bringer således unik viden og bred erfaring til talerstolen.
 
- Vi er stolte over, at en af Europas allerstørste erhvervskvinder skal foretage den officielle åbning af dette års hi-messe. Lone Fønss Schrøder har i dén grad fingeren på pulsen, hvad angår erhvervslivet, og vi ser frem til at høre hendes bud på, hvor industrien bevæger sig hen, siger projektchef i MCH Messecenter Herning Mona Jakobsen.
 
Åbningen byder desuden på overrækkelse af den prestigefyldte DIRA Automatiseringsprisen samt hi-messens nystiftede hi Sustainable Development Award. Førstnævnte hædrer nytænkning inden for automation og robotteknologi, mens hi-prisen hylder bæredygtig omstilling.
 
Massiv opbakning fra industrien
Unik viden og bred erfaring er generelle temaer for dette års hi-messe. Messen er igen i år blevet mødt af en bred opbakning fra hele industrien og byder på en alsidig udstillerskare fordelt på de fire stærke sektorer Automation & Robotter, Intern Logistik, Underleverandører og Værktøj, Svejsning & Produktionsudstyr.

Opbakningen til hi Tech & Industry Scandinavia er massiv. I et samfund, der er i rivende udvikling, skyder nye teknologier hele tiden frem. Det betyder, at virksomhederne har både spændende løsninger og produkter at vise frem - og det gør de på hi-messen, siger Mona Jakobsen og tilføjer:
 
- Vi glæder os sammen med vores samarbejdspartnere og udstillerne til at byde de besøgende indenfor i et univers med innovative nyheder og spændende events på tværs af brancher.
 
Største program nogensinde
Blandt begivenhederne er årets største teknologievent Technomania, der finder sted 2.-3. oktober og er et fremtidsunivers på over 3.000 kvadratmeter fyldt med den sidste nye teknologi. Besøgende kan tillige se frem til vind-eventet Wind Energy Denmark, der finder sted 1. oktober og fusionerer innovation, forskning og forretningsudvikling. Begge events kan opleves i Hal F og byder på inspirerende konferencer med anerkendte keynote speakere.
 
På programmet er også nyheden The Smart Company i Hal M, hvor førende virksomheder inden for digitalisering af produktionsprocesser kan opleves. Området, der har DIAP by Eltronic som guldpartner, byder blandt andet på livedemonstrationer med bidrag fra syv teknologivirksomheder.

-lipe

 

Læs mere om uddannelse

26/9 2019
  • Dansk Niels Bo

    Dansk Niels Bo

    Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
  • Combilift

    Combilift

    Customised material handling solutions