Scania Driver Academy godkendt som AMU uddannelsescenter

Scania Driver Academy godkendt som AMU uddannelsescenter

Scania vil fremover tilbyde en bred vifte af uddannelser lige fra kørekort til lastbil og anhænger, til diverse certifikater som ADR kvalifikations bevis m.m

Efter i mange år at have afholdt EU-efteruddannelser gennem udliciteringsaftaler med godkendte AMU-centre, har Scania Danmark nu fået sin egen godkendelse.

Det betyder at Scania Driver Academy fremover er godkendt af Undervisningsministeriet til selv at udbyde AMU-uddannelser på Godstransport området.

- Vi har meget stor erfaring indenfor området, da vi i mange år har afholdt EU- efteruddannelsen, men med vores egen godkendelse kan vi nu udvide vores tilbud og fremadrettet også tilbyde en bred pallette af uddannelser lige fra kørekort til lastbil og anhænger, til diverse certifikater som ADR, kvalifikations bevis og meget andet fortæller Erling Petersen, ansvarlig for Scania Driver Academy.

Han uddyber:
- Vores undervisere er meget erfarne undervisere og alle tidligere lastbilchauffører. Derudover opretter vi kun hold på maksimalt 16 deltagere, så vi sikrer at alle får udbytte af den undervisning der finder sted.
Med udgangspunkt i den daglige kontakt med markedet, kan Scania sikre at der altid tilbydes uddannelser der matcher transportbranchens behov. Derudover er strategien at der altid undervises i nye biler udstyret med nyeste teknologi.

Erling Petersen ser frem til at servicere virksomheder og chauffører i meget større omfang end tidligere og tilbyder at skræddersy løsninger til den enkelte virksomheds uddannelsesbehov.

-lipe

Læs mere om uddannelse

11/9 2019
  • Dansk Niels Bo

    Dansk Niels Bo

    Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
  • Combilift

    Combilift

    Customised material handling solutions