jungheinrich banner
jungheinrich banner

 

Nye direktører for Copenhagen Malmö Port

Nye direktører for Copenhagen Malmö Port

Barbara Scheel Agersnap er valgt som ny adm. direktør for Copenhagen Malmö Port AB, CMP. Samtidigt bliver Jonas Arkestad viceadm. direktør.

Barbara Scheel Agersnap har siden juni 2015 været viceadm. direktør hos CMP. Selskabets CFO, Jonas Arkestad, overtager rollen som viceadm.direktør og beholder sin stilling som CFO.

-  Vi er glade for, at Barbara har accepteret rollen som adm.direktør for CMP. Med valget af Barbara, får vi en person, der har såvel strategisk som operationel kompetence. Barbara kender industrien og formår samtidigt at tænke nyt. Dette er vigtigt i en verden under så store forandringer, så man er på forkant med udviklingen, udtaler CMP’s ordførende Mads Lebech.

-  Jeg er rigtig glad for den tillid, bestyrelsen viser mig. Efter mine to år som viceadm.direktør er det både dejligt og udfordrende at overtage rollen som adm.direktør. Vi har en fantastisk virksomhed og en god strategisk position i Østersøregionen med store muligheder. Jeg ser frem til at starte i min nye rolle og sammen med organisationen, at fortsætte udviklingen af CMP, som en førende havn også i fremtiden , siger Barbara Scheel Agersnap, adm.direktør for Copenhagen Malmö Port AB. 

Om Copenhagen Malmö Port
CMP, Copenhagen Malmö Port, er en af de største havne- og terminaloperatører i Norden samt en af de største krydstogtterminaler i Nordeuropa. CMP er en af 83 europæiske core ports, der af EU anses for at være særligt betydningsfulde for udviklingen af de nye transportkorridorer i Europa. 

-lipe

Læs mere om havne

6/9 2017