Svanehøj ansætter en Global HR Manager HR

Svanehøj ansætter en Global HR Manager HR

Tina Donslund er ansat i en nyoprettet stilling som Global HR Manager i Svanehøj Danmark, der er specialist i marinepumper og instrumentering til opbevaring af flydende gas

Tina Donslund kommer fra en stilling som Head of People & Talents hos Trackunit. Hun har en solid baggrund som HR-leder og har siden 2001 haft forskellige ledende HR-stillinger i en række forskellige virksomheder – primært indenfor Tech hos blandt andet GomSpace, BAE Systems (ETI) og Skanska. 

Hos Svanehøj skal Tina Donslund drive et professionelt HR set-up og understøtte arbejdet med at skabe en stærk organisationskultur, hvor medarbejderne er i fokus når det gælder læring og trivsel.

Herunder arbejde med employer branding, talentudvikling og rekruttering på tværs af Svanehøjs lokationer i Danmark, Frankrig, UK, Japan, Singapore og Kina.

-hawin

Kort om Svanehøj

I dag designer og producerer Svanehøj specialiserede deepwell pumper til vitale applikationer inden for fuel, cargo (gas, P&C) og offshore samt high-end målesystemer til LNG- og LPG-tanke på såvel skibe som landbaserede terminaler. Svanehøj er også en førende udbyder af inspektion, service og kalibrering af cargo-udstyr på gas- og P&C-tankskibe.

Læs mere om havne

2/9 2022