ALPI har etableret afdeling i NorgeTommy Ness, Managing Director, for nyetablerede ALPI Norway

ALPI har etableret afdeling i Norge

Den 1. oktober startede ALPI Danmark datterselskabet ALPI Norway med Tommy Ness som direktør. Norge er det 81. land repræsenteret i transport- og logistikvirksomheden

Efter mange års samarbejde med en norsk agent har ALPI Group nu valgt at starte afdeling i Norge - ALPI Norway. Et hold med foreløbigt fire medarbejdere er på plads i Rud udenfor Oslo.

58-årige Tommy Ness er ansat som Managing Director for ALPI Norway. Tommy har mere end 30 år i speditionsbranchen med sig og kender det norske marked særdeles indgående. Senest kommer han fra en stilling som Director Road & Customs Clearance hos Greencarrier i Oslo.

Dyder og værdier
Tommy Ness fortæller, hvorfor han valgte at acceptere udfordringen som direktør for ALPI Norway:

-Jeg har i mange år haft et tæt samarbejde med ALPI i Danmark. Så det var et nemt valg for mig, da jeg blev opfordret til at blive en del af ALPI Norway. ALPI er en virksomhed, hvor man fungerer som et hold, hvor man gør hinanden gode, forklarer Tommy Ness om baggrunden for opstarten i Norge.

– Jeg er imponeret over, hvordan de gode dyder og det sociale engagement stadig har betydning hos ALPI. Og hos ALPI mener man det faktisk. Det er en unik platform for at udvikle en ansvarlig og nærværende ALPI-afdeling i Norge, mener den nye direktør.

Nordisk strategi
- I en global verden med stadigt stigende krav til transport- og logistikbranchen finder vi det nødvendigt og naturligt at etablere eget selskab i Norge, forklarer Kjeld Tygesen – adm. direktør hos ALPI i Danmark, og fortsætter

- Vi ønsker at have egne afdelinger i alle nordiske lande, og med etableringen af ALPI Norway er der nu ALPI afdelinger i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Det styrker vores kerneområder i et internationalt perspektiv og giver gode synergier for alle de nordiske afdelinger af ALPI, forklarer den danske direktør.
ALPIs trafikker mellem det europæiske kontinent og Norge har udviklet sig kraftigt igennem de seneste år, og derfor er etableringen af ALPI Norway en logisk følge af den nordiske strategi. Det er, som nævnt, en erfaren branchemand, som står i spidsen for ALPI Norway.

– Jeg er både ambitiøs og energisk i forhold til at lykkes med det, vi har sat i gang. Jeg er en udpræget holdspiller. Med dansk support og backup, kan det nye nordiske samarbejde kun blive godt. Så Tommy Ness har store forventninger til at kunne bygge en sund forretning op for ALPI i det norske.

Fakta:
ALPI Group har egne afdelinger med over 1400 medarbejdere i 81 lande og international hovedkontor i Prato, Italien. ALPI Group tilbyder worldwide transport og logistik. 

-lipe

 

Læs mere om transport & distribution

2/10 2019
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • Dansk Halbyggeri

  Dansk Halbyggeri

  Byggeri til erhverv og industri
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed