Åben byggeplads og erhvervshavn på Masnedø

Åben byggeplads og erhvervshavn på Masnedø

På søndag den 24. september inviterer Vejdirektoratet sammen med Vordingborg Havn og SBJV atter alle interesserede kan komme ind bag hegnet til Vordingborg Havn og byggepladsen til den kommende Storstrømsbro

Del artiklen på

På Masnedø foregår det store arbejde med at udvide Vordingborg Havn og med at etablere den kommende Storstrømsbro med hastige skridt. Der er sket meget, siden der for et år siden blev afholdt Åben Byggeplads og Erhvervshavn første gang. Derfor vil parterne gentage succesen.

Vejdirektoratet, entreprenøren SBJV, Vordingborg Havn og en række af virksomhederne på havnen inviterer borgere og andre interesserede til en dag på Masnedø med oplevelser for alle uanset alder. På dagen kan man komme helt tæt på de store broelementer til den nye Storstrømsbro og se, hvordan Vordingborg Havn arbejder med at udvide området.

Vejdirektoratets projektchef håber at se rigtig mange interesserede borgere på dagen.

-Byggeriet af den nye Storstrømsbro er i fuld gænge, og vi oplever en stadig stigende interesse. Derfor inviterer vi endnu engang interesserede med ind på den anden side af byggepladshegnet og helt tæt på byggeriet og de mange maskiner, der bliver brugt i arbejdet. Vi håber, at mange vil gribe muligheden og møde op til en spændende dag her på Masnedø, siger projektchef Niels Gottlieb.

Også havnedirektør i Vordingborg Havn ser frem til at kunne vise en havn i forandring frem.

-Vordingborg Havn er inde i en rivende udvikling med havnearealer, der løbende bliver udvidet. Vi håber at se mange interesserede på dagen, da man får mulighed for at se havnen, komme ind på de nye havnearealer og møde virksomhederne på havnen, som ellers er lukkede områder. Og så kan man selvfølgelig blive klogere på havnens fremtidsplaner og de nye virksomheder, der kommer. Så kom glad,lyder opfordringen fra havnedirektør Jan-Jaap Cramer.

14 ud af 44 brodragere på plads
Den nye Storstrømsbro bliver bygget af entreprenøren SBJV for den danske stat. Siden arrangement i 2022 har en stor gul kran indfundet sig på pladsen. Den bruges, når de store bropiller skal sejles ud i Storstrømmen, hvor brolinjen tager tydelig form.

Vi ser frem til at byde velkommen på pladsen og vise de fremskridt, vi har opnået i de sidste 12 måneder. Den kommende 102 meter høje pylon er nu næsten 30 meter over havets overflade og bliver stadig mere fremtrædende som et vartegn på konstruktionen. Ydermere er 14 ud af de 44 brodragere på plads, hvilket gør, at broens spektakulære buede design bliver mere tydelig, siger Barry Crouchman, projektdirektør i SBJV.

Som noget nyt kan de større børn prøve kræfter med betonstøbning, og har man lyst til en sejltur i Storstrømmen, er det også muligt ved indløsning af billet. For dem, som har hang til store maskiner og kraner, så er det også oplagt at lade søndagsturen gå til Masnedø, lyder opfordringen fra arrangørerne.

Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding.

-lipe

Læs mere om transport & distribution

19/9 2023

Flådestyring

Fødevaretransport

Messer

National Transport

Pakkedistribution

Ruteoptimering

Tempereret lager logistik

Transportstyring

Truckterminaler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.
 • Hans Høj Lagerinventar

  Hans Høj Lagerinventar

  Lagerinventar til kontor, produktion og lager.
 • REOLUX DANMARK

  REOLUX DANMARK

  Totalleverandør indenfor lagerinventar
 • Kardex

  Kardex

  Automatiserede lagersystemer der optimerer din lagerlogistik.
 • Stow Nordic

  Stow Nordic

  Professionelle Lagerløsninger
 • Scan-Flex

  Scan-Flex

  Indret lageret med omtanke - tag Scan-Flex med på råd
 • Constructor

  Constructor

  Leverandør af lagerindretning
 • Dan-doors

  Dan-doors

  Sikre og effektive dør- og portløsninger. Kvalificeret rådgivning fra eksperter.
 • Reoler A/S

  Reoler A/S

  Pallereoler – Lagerreoler og andet Lagerinventar – Helt enkelt!
 • Hans Schourup

  Hans Schourup

  Lagerindretning - Inspiration og referencer