Daniel Carrera udpeget som ny UPS President for Europa

Daniel Carrera udpeget som ny UPS President for Europa

UPS har udnævnt Daniel Carrera som ny UPS President i Europa. I sin nye rolle vil Carrera være ansvarlig for at styre operationelle aktiviteter og mere end 50.000 UPS’ere på tværs af 56 lande og områder

Som reaktion mod pandemien forsætter væksten af den europæiske region som et globalt knudepunkt i UPS-netværket ved at imødekomme de voksende krav fra e-handel samtidig med at spille en afgørende rolle i leveringen af vacciner fra Europa til Asien, Mellemøsten, Nordamerika og Afrika.

Carrera, der er spansk statsborger, er den anden europæiske President af UPS Europa. Han har haft flere senior ledelsesroller i hele regionen og var senest President i West Europe District.

Samtidig har han været International Ambassador for Diversity & Inclusion. I disse positioner har han spillet en nøglerolle, da regionen gennemførte en femårs investeringscyklus på 2 mia. dollars, som forbedrede hastigheden, tilføjede kapacitet og imødekom øgede krav drevet af e-handel, sundhedssystemet og handel på tværs af grænser.

Inden Carrera kom til UPS, var han direktør for internationale kunder i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA) hos Menlo Worldwide, en global speditørudbyder.

Efter UPS’s overtagelse af virksomheden i 2005 overvågede han den vellykkede integration af Menlo Worldwides salgsteams og UPS Supply Chain Solutions.

-hawin

Læs mere om transport & distribution

24/3 2021

Arbejdsbeklædning

Fødevaretransport

Messer

National distribution

Pakkedistribution

Rådgivning

Tempereret lager logistik

Tilføj dit firma her.
Send en mail.