DEKRA udvider med 23 nye køretøjer

DEKRA udvider med 23 nye køretøjer

I løbet af efteråret bliver vognparken suppleret med 17 nye MAN lastbiler, 4 nye påhængsvogne og 2 nye MAN busser. Alle er udstyret med automatgear og den nyeste teknologi inden for bl.a. brændstofreducerende kørsel, sikkerhed og kameraovervågning

De nye køretøjer skal sikre, at kursisterne kan betjene det nyeste udstyr i køretøjerne, og bliver klædt godt på til arbejdsmarkedets krav og udfordringer.

Uddannelsesdirektør hos DEKRA, Thomas Silfen siger om investeringen:

- Hos DEKRA har vi hele tiden fokus på at skabe de bedste rammer for vores kursisters læring. De nye køretøjer er endnu et skridt på vejen til at skabe de helt rigtige betingelser for vores undervisning – og samtidig reducerer vi udledningen af CO2 markant med disse nye køretøjer. Vi glæder os til at modtage køretøjerne og tage dem i brug på vores kursuscentre i hele landet.

Specifikationer for de nye køretøjer:

Lastbiler:
MAN TGX 18.360 4x2 LL udstyret med driftsøkonomisk 360 Hk Euro 6D motor med fuldautomatisk TipMatic PROFI Performance gearkasse,  isoleret XL-kabine med bl.a. oliefyr/klimaanlæg og sæder med alt i indstillingsmuligheder. Udvendigt er bilerne udstyret med spoilersæt og kameraovervågning. Teknisk er bilerne udstyret med den nyeste sikkerhedsteknologi (førerassistentpakke), som hjælper føreren med at holde vognbanen, holde korrekt afstand til forankørende og automatisk bremse i eventuelle nødsituationer.

Påhængsvogne:
KRONE Box Carrier 18T vekselladshængere.

Busser:
Rutebilen, MAN Lions InterCity, med en 6,9 liters dieselmotor Euro 6c på 290hk og ZF 6AP 1200 EcoLife automatgear.

Busserne er opbygget som køreskolebusser hos MAN´s egen specialopbyggerfirma, Bus Modification Center i Plauen, Tyskland. Kørerlærerstolen er centralt placeret, med integreret klimaanlæg, varme, fuld luftaffjedring samt 3-punktsele. Kørerlærerstol og selebefæstigelse er i øvrigt trækprøvet og godkendt ab fabrik!

Busserne leveres med 32 kW klimaanlæg, multifunktionsrat, bakkamera og alt i sikkerhed; ESP/ABS/ASR/EBA og LGS. De leveres desuden med anhængertræk som synsfri sammenkobling, så kursister også kan tage bus-anhængerkort.

Køretøjerne leveres fra MAN Truck & Bus Danmark A/S, Esbjerg.

-lipe

Læs mere om transport & distribution

9/10 2019
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • Dansk Halbyggeri

  Dansk Halbyggeri

  Byggeri til erhverv og industri
 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed