transportmessen banner
transportmessen banner
transportmessen banner

 

Emirates SkyCargo og UNICEF indgår samarbejde om COVID-19-vaccine distribution

Emirates SkyCargo og UNICEF indgår samarbejde om COVID-19-vaccine distribution

Emirates SkyCargo indgår samarbejde med UNICEF og bliver en del af den humanitære organisations luftfragtinitiativ, der skal fremme transporten af COVID-19 vacciner til hele verden

Emirates SkyCargo har indgået aftale med UNICEF om at fremme distributionen af COVID-19-vacciner, vigtige lægemidler, medicinsk udstyr og andre afgørende forsyninger, der kan medvirke til at bekæmpe COVID-19-pandemien.

Meddelelsen er den seneste i en række foranstaltninger, der er truffet af Emirates luftfragtdivision for at støtte det globale samfund i at komme sig oven på de negative konsekvenser af COVID-19.

UNICEFs humanitære luftfragtinitiativ samler en række partnere, der tilsammen har kapacitet til at distribuere vigtige forsyninger til mere end 100 markeder.

Initiativet støtter op om COVAX, der skal sikre vacciner til lav- og mellemindkomstlande. Det er desuden planen, at UNICEFs humanitære luftfragtinitiativ også skal etableres som et fortsat samarbejde, der kan træde ind ved fremtidige sundheds- og humanitære kriser.

– Hver eneste dag tæller i kampen mod COVID-19, og jo hurtigere samfund kan få adgang til COVID-19-vacciner, jo hurtigere kan vi bremse spredningen af virussen og komme på benene igen. Som en global aktør, der flyver til mere end 130 destinationer, har Emirates SkyCargo været engageret i kampen mod pandemien fra de meget tidlige stadier, og vi har gennemført en række initiativer for at fremskynde distributionen af COVID-19-vacciner gennem Dubai – startende med vores EU GDP-certificerede airside hub.

Med UNICEF partnerskabet tager vi endnu et skridt mod at lette den hurtige og sikre distribution af COVID-19-vacciner, især til samfund, der er hårdt ramt af sygdommen.

-hawin

 

Læs mere om transport & distribution

18/2 2021
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • Thanex

  Thanex

  Lagerløsninger til alle brancher