Frode Laursen får ny administrerende direktør

Frode Laursen får ny administrerende direktør

Logistik- og transportvirksomhedens mangeårige ejer Thorkil Andersen overlader den 1. april rollen som adm. direktør til direktør Thomas Corneliussen. Samtidig udvikles organisationen, så kundesamarbejde kommer yderligere i fokus

Den 1. april 2021 bliver Thorkil Andersen, 64, bestyrelsesformand for Frode Laursen A/S. Han trækker sig samtidig tilbage som adm. direktør fra virksomheden, som han siden 1988 har ejet og ledet.

Ny adm. direktør bliver Thomas Mølschow Corneliussen, 55. Thomas Corneliussen er uddannet HD i Logistik, har en bred baggrund indenfor logistik og transport i Danmark og udlandet, og har de seneste fire år siddet i direktionen i Frode Laursen. Forud for dette var han gennem 12 år adm. direktør i Skanol A/S, som er delvist ejet af Frode Laursen koncernen.

  Thomas Corneliussen tv. overtager den 1, april direktørposten efter Thorkil Andersen 

- Med valget af Thomas Corneliussen vil vi fortsætte den positive udvikling i forhold til kunder, styrkelse af organisationen samt fokus på den grønne omstilling. Samtidig tilpasser vi virksomheden, så vi fremover yderligere kan styrke samarbejdet med vores kunder. Med Thomas sikrer vi kontinuitet for medarbejderne, fordi han har en dyb forståelse for virksomheden og dens værdigrundlag, siger Thorkil Andersen og fortsætter:

- Frode Laursen har fyldt meget i mit liv, og vil fortsat gøre det. Nu får jeg en anden rolle som bestyrelsesformand, hvor jeg glæder mig til at følge Frode Laursen lidt mere på afstand og stadig tage del i den strategiske udvikling af virksomheden.

Fast strategi og fokus på grøn omstilling og digitalisering
Thomas Corneliussen ser også frem til sin nye rolle:

- Frode Laursen er en helt særlig virksomhed med stærke værdier og usædvanligt dedikerede og fagligt dygtige medarbejdere i fem lande. Jeg glæder mig til at overtage ansvaret, og fortsætte den gode udvikling, som virksomheden er inde i. Strategien ligger fast, og vi har et stærkt grundlag for at udvikle Frode Laursen yderligere gennem de kommende år i et marked præget af hård konkurrence og fokus på grøn omstilling og digitalisering.

 Thomas Corneliussen fortsætter:

- Det er lidt specielt at tage over efter en stærk ejerleder, men vi har forberedt os grundigt og har en stor gensidig respekt og tillid opbygget gennem mange års samarbejde i koncernen. Desuden har vi med en ny, fremtidssikret struktur og styrkelse af den øvrige ledelse skabt en stærk platform for de kommende år, hvor kunderne vil komme endnu mere i fokus.

Bestyrelsen i Frode Laursen A/S fortsætter som hidtil bortset fra, at Thorkil Andersen indtræder som formand i stedet for Kim Frimer, der fortsætter som bestyrelsesmedlem. Kim Frimer fortsætter som formand for bestyrelsen i moderselskabet TA Logistics A/S, hvor også Annie Thomsen sidder.

Thorkil Andersen vil fremover koncentrere sig om at udvikle og strategisk understøtte de aktiviteter, der hører under TA Logistics A/S:

Frode Laursen A/S
Skanol A/S
Agri-Norcold A/S
In-Store A/S
Udvikling af logistikejendomme til anvendelse uden for koncernen
Investering i transport- og logistikselskaber, samt beslægtede virksomheder

Ejerforholdene i samtlige koncernens selskaber forbliver uændrede, og aktiviteterne fortsætter således i familien og dermed på danske hænder.

Om Frode Laursen 
En af Nordens største logistikvirksomheder inden for kerneområderne FMCG, byggematerialer og recycling. Virksomheden har en årlig omsætning på ca. 2 mia. kroner.

Etableret i 1948 og har siden 1988 været ejet af Thorkil Andersen og familie.

Frode Laursen har en flåde på mere end 700 biler og 600.000 m2 logistikcentre i Danmark, Sverige, Finland og Tyskland samt aktiviteter i Polen. Virksomheden beskæftiger mere end 2.000 medarbejdere.

-lipe

Læs mere om transport & distribution

23/3 2021

Arbejdsbeklædning

Fødevaretransport

Messer

National distribution

Pakkedistribution

Rådgivning

Tempereret lager logistik

Tilføj dit firma her.
Send en mail.