Første helårsdæk til de lette, store vogne

Første helårsdæk til de lette, store vogne

Firestone lancerer sit nye Vanhawk Multiseason, der kan præstere i alle årstider på varevogne og lette lastbiler

Vanhawk Multiseason har en afbalanceret mønsterstivhed, der giver et godt kilometertal og en robust ydeevne på tørre veje, så brændstofeffektiviteten forbedres væsentligt. Vanhawk Multiseason har derfor opnået et EU-mærke C på brændstofeffektivitet i de fleste størrelser.

Snefnug-mærkning og Mud Snow (M+S) markering
Undervejs i udviklingsprocessen har Firestones ingeniører foretaget simuleringer og valideret Vanhawk Multiseason med almindelig kørsel på almindelige veje for at optimere ydeevnen i sne. Dækkets gode ydeevne til vinterforhold skyldes blandt andet mønsterdesignet med optimerede kanter og lameller.

Udviklingsarbejdet er blevet anerkendt af EU med snefnug-mærkning (3 Peak Mountain Snow Flake - 3PMSF) og Mud Snow (M+S) markeringerne, som gør, at Vanhawk Multiseason er i overensstemmelse med al vinterlovgivning i Europa.

EU-labelværdi B i vådvejsgreb
Firestones Vanhawk Multiseason dæk har også opnået EU-labelværdi B i vådvejsgreb. Det er en mærkning, der kun opnås af de bedste helårs varevognsdæk, og som blandt andet er opnået på grund af dækkets asymmetriske mønster med langsgående riller, der effektivt dræner og bortleder vandet.

Vanhawk Multiseason i handlen fra oktober 2020
Firestones line up af Vanhawk Multiseason omfatter 19 forskellige størrelser mellem 15" og 16". Vanhawk Multiseason dækker dermed 84 % af de størrelser som europæiske kunder inden for varebiler og lette lastbiler kører på.

Det nye helårsdæk kommer på markedet  i udvalgte størrelser i oktober 2020.

-lipe

Læs mere om transport & distribution

17/8 2020

Arbejdsbeklædning

Fødevaretransport

International Transport

Messer

National distribution

Pakkedistribution

Rådgivning

Tempereret lager logistik

Tilføj dit firma her.
Send en mail.