Første lastbil i MANs nye Truck Generation leveret i DanmarkBåde vognmand Henning Schwarz og chauffør Michael Hansen glæder sig til at tage det allerførste danske eksemplar af MANs nye lastbilgeneration i brug.

Første lastbil i MANs nye Truck Generation leveret i Danmark

Alle har ventet i spænding på, at den nye MAN Truck Generation skulle lande i Danmark. Grundet Corona-krisen er hele lanceringen blevet forsinket. De første demo-biler ankom først på sommeren, og den første kundesolgte bil er nu leveret

MAN er i disse dage ved at gøre klar til at introducere det nye lastbilprogram i Danmark, og derfor er der naturligt ekstra opmærksomhed på den første lastbil, som netop er leveret til H. Schwarz Transport i Middelfart.

Tilbage i efteråret 2019 havde MAN Truck & Bus Danmark A/S inviteret udvalgte kunder med til hovedkontoret i München til en lille snigpremiere, hvor den nye MAN Truck Generation blev vist frem for enkelte loyale MAN-kunder for lukkede døre og uden mulighed for prøvekørsel.

Ved denne højtidelighed blev de første nye biler bestilt og underskrevet, herunder den første nye MAN-lastbil, der netop er blevet leveret i Danmark.

Den heldige ejer af den første nye bil fra den nye MAN-lastbilgeneration i Danmark er vognmand Henning Schwarz, der har fået overleveret nøglerne til sin nye MAN TGX 28.510 boogietrækker.

Det var uden tvivl en glædens dag for både MAN, vognmand Henning Schwarz og ikke mindst den heldige chauffør Michael Hansen. Michael Hansen har kørt for firmaet i 17 år og får nu sin fjerde MAN som arbejdsplads - med godt 110.000 kilometer om året på de danske veje.

- Jeg glæder mig og kan se, at der virkelig er sket nyt for os chauffører, når det kommer til indretningen af førerhuset, udtaler chauffør Michael Hansen med et stort smil ved overleveringen af ”sin” nye lastbil.

Henning Schwarz startede for 20 år siden H. Schwarz Transport med en MAN F2000. Igennem tiden har Henning haft 12 MAN-lastbiler, inklusiv den nye MAN TGX, og inden længe kan han glæde sig til at sætte endnu en ny MAN TGX i drift, som han selv skal være chauffør i.

Begejstringen er da heller ikke til at skjule.

- Det er bestemt en chaufførvenlig bil. Det nye rat, gearskiftet og MAN SmartSelect er perfekt, lød det fra Henning Schwarz, der først selv har testkørt den nye MAN TGX her i sommer, selvom han underskrev aftalen på bilen tilbage i oktober 2019.

- Noget af det, der er vigtigt for mig, når jeg køber en lastbil, er, at mine chauffører bliver godt modtaget på værkstedet, og at værkstedsservicen bare spiller. Derudover har brændstoføkonomien også noget at sige, hvorfor jeg glæder mig over at høre om MANs dokumenterede brændstofbesparelse på den nye lastbil, siger Henning Schwarz.

MAN Truck & Bus Danmark glæder sig sammen med sin forhandler på Fyn, MAN Odense, over endelig at være kommet i gang med leveringerne af den nye Truck Generation.

Lastbilen, som H. Schwarz Transport netop har taget i brug, er ikke en standardbil. Inden leveringen har MAN Odense, sammen med en række underleverandører, arbejdet i døgndrift med at klargøre lastbilen med ny lysbøjle med fjernlygter, nye hjulkapsler og indvendig beklædning af kabinen samt en fin ydre dekoration.

-hawin

Læs mere om transport & distribution

21/8 2020

Arbejdsbeklædning

Fødevaretransport

International Transport

Messer

National distribution

Pakkedistribution

Rådgivning

Tempereret lager logistik

Tilføj dit firma her.
Send en mail.