transportmessen banner
transportmessen banner
transportmessen banner

 

Lettere løsninger til pakkedistributørerne

Lettere løsninger til pakkedistributørerne

DT-Rullecontainer har reduceret både vægt og pris på sin nye generation af rullebure, som tilmed kan opbygges i moduler. Se video

Af Lisbeth Petersen

Med en bund af plastik i stedet for stål har DT Rullecontainer i samarbejde med sin tyske leverandør, Feil Rolltainer GmbH udviklet en helt ny generation af rullecontainere, der især er tiltænkt den stadigt voksende pakkepostbranche.

Hvor mange rullecontainere tidligere har haft forskellige mål, der ikke har passet til transportvirksomhedernes biler, er DT Rullecontainers nye standardbur produceret med europallernes 800 x 1200 mm bundareal og en højde på 1800 mm. Og ved at udskifte den traditionelle stålbund med en sammensvejset plastbund med forstærkningsstål, er rullecontainerens egenvægt reduceret til 55 kg. 

- Det er omkring 40 kg mindre end mange standardbure med stålbund, og det har jo stor betydning for både medarbejdernes håndtering og arbejdsmiljø og for lastekapaciteten og omkostningerne for transportvirksomhederne, siger Martin Nielsen som ejer og driver DT Rullecontainer

Valgfri farver og maskestørrelser
Fra virksomheden i Horsens sælger, udlejer og udleaser han rullebure, paller, bigboxe m.m. til kunder i både Danmark, Norge og Sverige.

- Markedet for mobilt læsseudstyr udvikler sig hele tiden, og ofte er det forespørgsler fra kunderne, som er med til at sætte noget nyt i gang, fortæller Martin Nielsen.

Han oplever lige nu en stor interesse for de nye rullecontainere, som giver kunderne mange flere muligheder for individuelle løsninger end tidligere:

- Plastbundene kan fås i forskellige standardfarver, men kan også produceres i valgfrie farver og med printet firmanavn og –logo, hvis man vil bruge dem som en del af markedsføringen.

Man kan også vælge om buret skal have fra én, to eller tre stålsider, og om der skal være en eller flere låger på. Stålgitrene kan vi levere i flere forskellige maskestørrelser, så de kan rumme fra de helt små til store forsendelser, containerne kan også forsynes med et tag og låse, og endelig kan burene kobles sammen, så man kan flytte flere på samme tid, forklarer Martin Nielsen, og tilføjer, at nyudviklingen ikke alene har reduceret vægten.

- Med plastbunden er containerne også blevet billigere i produktion og dermed i salgspris Og selv med kundernes individuelle ønsker om farver og modulopbygning kan vi levere inden for tre til fire uger, siger han.

 

Læs mere om transport & distribution

29/9 2020
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • Thanex

  Thanex

  Lagerløsninger til alle brancher