transportmessen banner
transportmessen banner
transportmessen banner

 

LogiMAT 2021 bliver udsat til juni måned

LogiMAT 2021 bliver udsat til juni måned

Usikkerhed om corona-situationen får igen konsekvenser for den internationale messe for logistik og processtyring i Stuttgart. Nye datoer for LogiMAT er 22.24. juni

Af Lisbeth Petersen

I foråret 2020 måtte arrangørerne, EuroExpo Messe und Kongress-GmbH helt aflyse den 18. udgave af LogiMAT, som er en af de største logistikmesser i verden. I stedet blev messen planlagt til at åbne den 9. marts 2021, men nu har arrangørerne besluttet at flytte messen til forsommeren i dagene fra den 22. til den 24. juni 2021.

De seneste tal fra Tysklands sygdomsbekæmpelses- og forebyggelsescenter giver os ikke den sikkerhed, vi har brug for overfor vores udenlandske udstillere og besøgende i forhold til at gå videre i den endelige planlægningsfase, og udsættelsen sker først og fremmest af hensyn til deres behov for langsigtet planlægning, forklarer Michael Ruchty, som udstillingsdirektør for LogiMAT Stuttgart. Han uddyber:

Messe Stuttgart kongrescentret har fremragende sikkerhedsforanstaltninger på plads. Luftcirkulations- og ventilationssystemet opfylder alle specifikationer, og lokalet kan let overholde de andre strenge hygiejnekrav. Så hvad det angår, er der i princippet intet, der forhindrer os fra vært for arrangementet i allerede i marts 2021. Men en af nøglefaktorerne i LogiMATs omdømme er messens internationale karakter, og på nuværende tidspunkt er det ikke muligt at forudsige, hvor længe de forskellige rejserestriktionerne vil vare ved. De vil have indflydelse på antallet af branchefolk, som ønsker at deltage, og det er en af hovedårsagerne til, at vi så tidligt har taget beslutningen om at udsætte messen til juni. 

Læs mere om transport & distribution

24/9 2020
 • Thanex

  Thanex

  Lagerløsninger til alle brancher
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions