transportmessen banner
transportmessen banner
transportmessen banner

 

nemlig.com i største investering nogensinde

nemlig.com i største investering nogensinde

Onlinesupermarkedet nemlig.com tager nu første spadestik til et 30.000 m2 stort distributionscenter i Aarhus. Byggeriet vil skabe over 1.000 nye arbejdspladser og stå klart til næste år

nemlig.com’s leveringsområde dækker i dag 84% af de danske husstande, og alle varer pakkes fra virksomhedens ene distributionscenter i Københavnsområdet. Investeringen i det nye distributionscenter i Vestdanmark handler derfor om at kunne tilbyde en endnu bedre service til de mange fynboer og jyder, der igennem årene har ændret deres indkøbsvaner til at handle dagligvarer online.

- Det er fantastisk, at vi nu kan annoncere denne store nyhed til glæde for vores mange loyale kunder i Vestdanmark, der nu kan se frem til en endnu bedre service i form af hurtigere levering, ligesom at de får langt flere leveringsintervaller at vælge mellem i alle døgnets timer, siger Stefan Plenge, der er stifter og administrerende direktør i nemlig.com.

Byggeri med 100 procent solenergi
Den samlede pris for opførelsen og indretningen af det nye topmoderne distributionscenter i Århus er ikke offentlig, men der er tale om et stort trecifret millionbeløb, og nemlig.com's største investering. Distributionscenteret bliver indrettet med bl.a. køle- og frostrum, så alle typer af dagligvarer kan pakkes og leveres direkte til kunderne fra det nye center med kort tid fra bestilling til levering.

Der er dog også tænkt på bæredygtigheden i det nye byggeri. Blandt andet vil det nye distributionscenter blive drevet af 100% solenergi, hvilket er med til at understøtte onlinesupermarkedets vision om at blive Danmarks mest bæredygtige supermarked.

- Med denne investering forventer vi at skabe over 1.000 nye arbejdspladser i Østjylland indenfor lager og pakning samt specialister indenfor IT, kategori og HR. Vi går derfor allerede nu i gang med rekrutteringen af særligt lederne og specialisterne, så vi er klar til åbningen af distributionscenteret i 2022, siger Stefan Plenge.

-lipe

 

Læs mere om transport & distribution

13/1 2021
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • Thanex

  Thanex

  Lagerløsninger til alle brancher
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.