Ny administrerende direktør hos MAN Danmark

Ny administrerende direktør hos MAN Danmark

Bestyrelsen i MAN Truck & Bus AG har ansat Stefan Thyssen (37) som ny administrerende direktør for MAN i Norge, Sverige og Danmark

Stefan Thyssen er en erfaren leder og med solid viden om virksomheden. MAN Truck & Bus i Danmark er i en proces, hvor den skal styrke organisationen yderligere, optimere driften og løfte indtjeningen.

Stefan Thyssen har en bred erfaring med sig inden for forretningsudvikling og har kompetencer i at gennemføre operationelle forbedringer. Disse egenskaber bliver vigtige for den danske virksomhed fremover.

Stefan Thyssen er økonomiuddannet på Universitetet i Kassel og har 10 års erfaring fra lastbilbranchen. Han kommer fra stillingen som Finansdirektør for MAN i England og har tidligere arbejdet som ansvarlig for Controlling ved MAN's hovedkontor i München. Stefan Thyssen er tysker og er bosat i Danmark med sin kone og to børn.

- Jeg er optaget af at samarbejde, og løbende forbedringer er nøglen til gode resultater og gode kundeoplevelser. Vores fokus er som før; vækst, kundetilfredshed og medarbejdermotivation. Vi skal tage hurtige beslutninger over for vores kunder for at yde dem et højt serviceniveau uanset, hvor de møder os, siger Stefan Thyssen.

Stefan Thyssen tiltrådte stillingen 1. marts i år.

-hawin

Læs mere om transport & distribution

18/6 2020
  • Combilift

    Combilift

    Customised material handling solutions
  • Dansk Niels Bo

    Dansk Niels Bo

    Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.