SpaceInvader lancerer 80 cm pallestativ

SpaceInvader lancerer 80 cm pallestativ

Med et nyt og lavere pallestativ på 80 cm håndterer systemet nu flere godshøjder. Løsningen hjælper transport- og logistikbranchen til at kapacitetsoptimere pallegods yderligere og dermed spare både plads, penge og CO2

Virksomheder som arbejder med logistik- og forsyningskæder kender til problemet med tom luft i lastbilers fragtrum. Det koster dyrt på både omkostnings- og klimasiden.

Det modulære transportsystem SpaceInvader gør det nu muligt at pakke og stable pallegods højt og optimalt, næsten som legoklodser, så pladsen i lastrummet udnyttes maksimalt.

Steen Frederiksen CEO i SpaceInvader forklarer:

- Vi har mange kunder, som har opdaget de gevinster vores system skaber. Flere efterspurgte på grund af varierende godshøjder også en lavere model som supplement til vores 120 cm stativ. Derfor har vi skabt 80 cm stativet, som kan bruges til både lavt og tungt bundgods. Herpå kan man stable op til yderligere 160 cm gods og opnå en samlet godshøjde på 240 cm. Det giver fuld udnyttelse af lastrummet.

-Vi har analyseret meget data på gods, pakke- og transportvaner. Alt for tit ser vi, hvor lidt gods og hvor meget tom luft lastbilerne kører afsted med. Der ikke bæredygtigt. Kapacitetsoptimering bør være en del af den danske klimaindsats. Med vores system er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at pakke lastbilerne optimalt. Nu kan man lave ren ’palletetris’ med godset ved at kombinere stativ- og godshøjder. Til gavn for både pengepungen og klimaet, siger Steen Frederiksen

De to standardmoduler:
80 cm modellen har en højde, der er velegnet til lave paller og udgør dermed et stærkt supplement til SpaceInvaders grundmodel på 120 cm. Det modulære system gør det muligt at dobbeltstable flere godsvarianter og dermed at håndtere flere godshøjdeintervaller ved at kombinere de to produktvarianter (120 cm og 80 cm). Samtidig er 80er modellen velegnet til ekstra tungt gods (650+ kg) på grund af stativets lave tyngdepunkt.

 

-lipe

Læs mere om transport & distribution

4/2 2020
  • Combilift

    Combilift

    Customised material handling solutions
  • Dansk Niels Bo

    Dansk Niels Bo

    Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.