Thermo King køler K Groups fuldt el-drevne dagligvareleverancer i Finland

Thermo King køler K Groups fuldt el-drevne dagligvareleverancer i Finland

Den elektriske Thermo King E-200-enhed og den el-drevne MAN eTGE-varevogn er blevet testet med succes af K Groups butikker i hele Finland

Thermo King laver temperaturreguleringsløsninger til transport og er et varemærke, der tilhører Trane Technologies. Nu har K Group testet den elektriske E-200-køleenhed sammen med den el-drevne MAN eTGE-varevogn ved deres levering af fødevarer i Finland.

K Group er blandt de største detailoperatør i Nordeuropa med over 1500 butikker i Finland under Kesko Food-varemærkerne: K-food, K-Citymarket, K-Supermarket og K-Market.

K Group har testet brugen af fuldt elektriske lastbiler og varevogne som en del af deres bestræbelser på at reducere emissionerne og opnå CO2-neutralitet inden 2025.

Til deres levering af dagligvarer valgte de den nye el-drevne MAN eTGE og udstyrede den med E-200-multitemperatur-køleenheden fra Thermo King.

- I bymiljøerne glæder indbyggerne sig især til de nulemissioner og den støjsvage drift, der tilbydes af elektrificerede transportleverancer, udtaler Eneko Fernandez, produktleder hos Thermo King.

- Vi er stolte af at arbejde tæt sammen med detailhandlere som K Group og hjælpe dem med at gøre bæredygtige leverancer både dag og nat til en realitet. El-drevne varevogne som MAN eTGE kombineret med E-200 opfylder med sikkerhed de nuværende og fremtidige bæredygtighedsmål i hele kølekæden og giver kunderne mulighed for at operere i områder med de laveste adgangskrav til byer.

Den finske logistikvirksomhed, Kesko Logistics, er en del af K Group og samarbejder med dem blandt andet om en lang række logistik-service-ydelser såsom levering af fødevarer. Kesko Logistics har endvidere har en lang historie med Thermo King-enheder, som man altid har fået god support fra, samtidig med at man har et godt samarbejde med deres forhandler, VTA Tekniikka.

- Med dette projekt ville vi teste den elektriske MAN eTGE i den daglige drift og få feedback fra brugerne fra disse forsøg. Vi valgte Thermo Kings E-200 enhed til at køle varevognen, da vi ledte efter en støjsvag, bæredygtig leveringsløsning, som var helt elektrisk. Flere måneders drift, viste at vi tog det rigtige valg, udtaler Vesa Ylikotila, vognchef hos Kesko Logistics.

E-200-enhederne, der er inverterdrevne i modsætning til typiske direkte drevne løsninger designet til dieselforbrændingsmotorer, leverer konstant kapacitet og kan nemt fungere med el-drevne køretøjer som MAN eTGE.

Enhederne har patenteret strømstyring, der bidrager til lavere energiforbrug, øget autonomi og højere effektivitet og pålidelighed.

- Da vi forberedte testbilen til K Group, kiggede vi på forskellige muligheder, men Thermo King og VTA Tekniikka var de eneste, der kunne tilbyde den mest komplette løsning, udtaler Timo Puustinen, produktchef hos MAN Finland.

- Thermo King E-200-enheden kan fungere uden separate batteripakker, hvilket sænker omkostningerne og øger den samlede brugervenlighed. Det giver K Group mulighed for at drage fordel af køretøjets maksimale belastningskapacitet. Under testene forblev køretøjets rækkevidde i overensstemmelse med vores krav og beviste, at eTGE og E-200 er en virkelig god kombination.

-hawin

 

Læs mere om transport & distribution

22/4 2021

Arbejdsbeklædning

Fødevaretransport

International Transport

Messer

National distribution

Pakkedistribution

Tempereret lager logistik

Tilføj dit firma her.
Send en mail.