Transport-messen udsættes til september 2021

Transport-messen udsættes til september 2021

Transportbranchen ønsker fortsat et mødested i 2021, og Transport-messen udsættes derfor fra april til 16.-18. september 2021.

Transport 2021 skulle være gennemført i MCH Messecenter Herning i april 2021, men er nu udsat. Udsættelsen sker efter et stort ønske fra en samlet branche, og baggrunden er blandt andet, at flere koncerner ikke planlægger nogen messeaktivitet i første halvdel af 2021 samt uvisheden om corona-restriktionernes omfang i april 2021 - og dermed mulige begrænsning af messens normalt høje besøgstal.  

Transportbranchen ønsker fortsat et mødested i 2021, og derfor udsættes messen til 16.-18. september 2021.

- Udsættelsen til september sker i respekt for corona-situationen og i tæt dialog og samarbejde med branchen og messekomitéen, hvis ønsker og behov er afgørende for tidspunktet for en messe. Med til beslutningen hører et medansvar for udstillernes lange forberedelsestid og investering i messen, siger administrerende direktør i MCH, Georg Sørensen, der i øvrigt startede Transport-messen som projektleder i 1988.

- Personligt værdsætter jeg den store dedikation og det stærke fællesskab omkring Transport-messen. Sammen ser vi nu frem til september 2021 og til i fællesskab at samle hele transportbranchen for 16. gang i MCH, siger Georg Sørensen.

Bred opbakning fra hele branchen

Blandt de udstillere, der bakker op om udsættelsen af Transport 2021, er blandt andre SAWO - en af Nordeuropas største leverandører af lasthåndteringsudstyr. SAWO har udstillet på Transport-messen siden lanceringen i 1988 og er med igen til september:

- Vi glæder os over, at MCH har udvist rettidig omhu ved at udsætte messen til september, hvor vi ser frem til at vise vores store produktprogram for vores kunder og samarbejdspartnere. Vi har været med på alle Transport-messerne siden starten og havde en virkelig god messe i 2019. Transport-messen er vigtig, fordi den formår at samle hele branchen, siger Ivan Chrost, bestyrelsesformand i SAWO A/S.

Lastas, der er en af de markedsledende forhandlere af blandt andet trailere i Skandinavien, er ligeledes en stor spiller på markedet, og heller ikke de er i tvivl om, at Transport-messen er det rigtige sted at møde kunder og leverandører fra branchen:

- Vi bakker op om udsættelsen af Transport 2021 til september og ser frem til, at branchen igen kan samles til tre udbytterige og spændende dage i Herning. Vi glæder os til at møde vores kunder og til at præsentere dem for de mange nyheder, vi lancerer i 2021, fortæller Anders Larsen fra Lastas.

Hos MCH mærker man, at det personlige møde er savnet. Udstillerne ser frem til at møde deres kunder og samarbejdspartnere igen, og det vækker også glæde hos den projektansvarlige for messen:

- Opbakningen er både særdeles værdsat og nødvendig, og vi oplever en samlet transportbranche, der vil messen, så vi ser nu frem til at fortsætte de gode dialoger og til sammen at planlægge en bred, tryg og stærk messe til september, siger projektleder i MCH Nikolaj Jørgensen.

Transport 2021 gennemføres 16.-18. september 2021 i MCH Messecenter Herning og byder på tre dage med udstillere fra hele branchen, kåringer, konkurrencer, aktiviteter og konferencer i trygge rammer. Transport 2019 samlede 375 udstillere og 30.427 besøgende.

Den seneste messe i 2019 blev besøgt af 30.427 fagfolk.

-hawin

 

Læs mere om transport & distribution

16/12 2020

Arbejdsbeklædning

Fødevaretransport

International Transport

Messer

National distribution

Pakkedistribution

Rådgivning

Tempereret lager logistik

Tilføj dit firma her.
Send en mail.