ncnielsen
ncnielsen

 

Linde bidrager til at strømline Haarslev Industries

Linde bidrager til at strømline Haarslev Industries

N.C. Nielsen har netop leveret en større flåde med 32 Linde el-stablere, en Linde el-truck og en nyere brugt Konecranes 16 ton gaffeltruck til nordfynske Haarslev Industries. De nye maskiner er et synligt bevis på en række omlægninger, der skal gøre Haarslev Industries endnu mere effektiv, profitabel og attraktiv for kunder i hele verden

Siden 1973 er Haarslev Industries vokset fra at være en lokal maskinfabrik til at være verdens største producent af maskiner til behandling af affald fra blandt andet slagterier, fiskeindustrien og restauranter. De seneste år er der opkøbt flere konkurrenter på verdensplan, og Haarslev Industries er nu i gang med en forandringsproces med nye maskiner, robotter, Lean-styring og fokus på produktudvikling.

Truckflåde i udbud
For Haarslev Industries var det i den sammenhæng naturligt at kigge nærmere på maskinflåden til intern transport. Tilfældigvis var der udløb på en række eksisterende kontrakter. Det var derfor oplagt at se sig om blandt truckleverandører, opstille kravspecifikationer og investere i fremtidens teknologi til intern transport i produktionshaller, montage, lager og forsendelsesafdelingen.

I sommeren 2018 blev N.C. Nielsen inviteret til at byde ind på opgaven. Der var brug for driftssikre, komfortable og effektive allround-maskiner til hverdagens små og store opgaver i de over 20 haller med 40.000 kvadratmeter under tag og robuste maskiner til udendørskørsel. Maskinerne skulle dække alle interne transportopgaver og have udstyr som vægtindikator og øget komfort til førerne.

 Uffe Walter
– Vi gik grundigt til værks og endte med at vælge N.C. Nielsen. De har en styrkeposition med Linde, og er meget professionelle og løsningsorienterede. I løbet af processen havde vi flere maskiner på prøve, og vores maskinførere var ikke i tvivl om, at Linde-mærket var sagen. Jeg ser flere muligheder i samarbejdet omkring udvidet service, automatisering og fysisk indretning af afdelingerne, udtaler Facility Manager Uffe Walther fra Haarslev Industries.

Grøn omstilling
Valget af eldrevne Linde-maskiner flugter med en holdningsændring hos Haarslev Industries, som fremover ønsker at fokusere skarpere på de bæredygtige, miljøvenlige og energioptimerede løsninger. Miljø, sikkerhed, grøn omstilling og ansvarlighed er blevet vigtige konkurrencefaktorer for Haarslev Industries – og noget som kunder og potentielle kunder lægger afgørende vægt på.


Hos N.C. Nielsen er der i sagens natur stor glæde over udfaldet af processen og over at kunne byde velkommen til Haarslev Industries som ny samarbejdspartner.

– Vi er glade for at kunne bidrage til forandringsprocessen hos Haarslev Industries med vores løsninger til intern transport. Vi har virkelig lagt os i selen for at finde de helt rigtige typer af el-stablere og el-truck til de mange transportopgaver. Vi satser på, at den nye maskinpark kan indgå som et stærkt led i den samlede værdikæde hos Haarslev Industries. Det bliver spændende at følge fremadrettet, udtaler salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen.

Fakta om N.C. Nielsen A/S
Danmarks største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner med over 240 medarbejdere og en årlig omsætning på over 725 mio. kr. Virksomheden importerer og forhandler kørende materiel fra Linde, Terberg, Combilift, SMV Konecranes, Baumann m.fl. Udvalget rækker fra små palleløftervogne over store containertruck og mobile kraner til kundespecifikke specialløsninger.

  N.C. Nielsen har leveret 32 Linde L14AP/1173 el-stablere med vigtigt Linde standardudstyr såsom vægtindikator og affjedret ståplatform til fynske Haarslev Industries. De fabriksnye Linde el-stablerne bruges til et væld af interne transportopgaver og er en del af en større omstillingsproces i den vækstorienterede virksomhed.

-lipe

Læs mere om truck & intern transport

28/1 2019

4-vejs truck

AGV

Batterier

Brugte truck

Diesel-truck

El-truck

Elektriske palletruck

Elektriske Pallevogne

Gas-truck

Hjul

Lagervogne

Læsseramper

Læssesluser

Løftevogne

Messer

Palleløftere med vægt

Reolløsninger

Saxløftere

Stablere

Sækkevogne

Transportsystemer

Udstyr og aggregater

Warehouse

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder

 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions