Nyt produktkatalog fra DAN-doors

Nyt produktkatalog fra DAN-doors

Nu bliver det nemmere at vælge den rigtige dørløsning hos DAN-doors. Producenten af døre og porte til industrien lancerer nemlig nyt produktkatalog

DAN-doors udvikler og producerer døre og porte til industri og erhverv, og det har de gjort i 40 år.

Med mere end 150 forskellige produkter på programmet og flere produktnyheder på vej, ved dørproducenten, at det kan være en udfordring for kunderne at gennemskue, hvilken løsning, der er bedst til deres projekt.

- Vi er eksperter på vores felt, og det er vores opgave at hjælpe vores kunder med at få den rigtige dørløsning. For os er det et succeskriterie, at kunderne har glæde af deres dør eller port i mange år og ikke behøver udskifte den, før det er absolut nødvendigt, siger Per Pedersen, som er salgschef hos DAN-doors.

Han fortsætter:

- Rådgivning er en integreret del af vores forretning, og det er en ret væsentlig del, fordi vi som specialister kender eventuelle faldgruber og udfordringer, som kan være afgørende for, om det er den ene eller den anden løsning, der egner sig bedst i den givne situation.

En hjælp til kunderne
Det nye produktkatalog fra DAN-doors samler alle dørproducentens løsninger, og kan fungere som opslagsværk.

- Produktkataloget kan give hurtige svar på nogle af de indledende spørgsmål, man kan have. Det vigtigste er, om produktet egner sig til formålet, og der er i kataloget lavet lister med alle de løsninger, vi tilbyder til henholdsvis køl, frost, brand, industri og erhverv. På den måde kan man få overblik over de forskellige løsninger til de forskellige formål, siger salgschefen.

Samtidig kan man i oversigterne se informationer om dørens tykkelse, dimensioner, eventuel brandklasse og på hvilken side, man kan læse mere om produktet.

Både en fysisk og en digital udgave
Som udgangspunkt er forventningen, at de fleste vil foretrække at bruge kataloget online.

Både fra indholdsfortegnelsen og oversigtslisterne kan man klikke sig hurtigt videre til de forskellige varekategorier eller produkter, og der indsat quick-link tilbage til indholdsfortegnelsen på samtlige sider.

På DAN-doors' hjemmeside kan man se en vejledning i, hvordan man navigerer i kataloget.

Skulle man høre til den kategori, som foretrækker at kigge i et fysisk katalog, kan man få tilsendt et eksemplar, hvis man er tilmeldt DAN-doors' nyhedsbrev.

-hawin

Find vej til DAN-doors- nye produktkatalog HER

 

16/10 2023