Logicenters leverer 14.000 m2 til Bring i KøgeFørste spadestik er taget til Brings ambitiøse logistikcenter, som Logicenters bygger i Køge

Logicenters leverer 14.000 m2 til Bring i Køge

Logicenters er begyndt opførelsen af et topmoderne og bæredygtigt logistikcenter i Skandinavisk Transport Center. Byggeriet skræddersys til den kommende lejer, Brings nye banebrydende koncept inden for e-handel

Med opførelsen af et 14.000 m2 stort logistikcenter, som udlejes til en af Nordens største logistikvirksomheder, Bring, fortsætter Logicenters udviklingen af de 160.000 m2, som den store nordiske udvikler af logistikejendomme råder over i Skandinavisk Transport Center i Køge. 
 
Det nye center forventes at stå færdigt om et år og bliver en central del af Brings nye strategi inden for e-handelsmarkedet, Shelfless, fortæller Commercial Manager i Logicenters Danmark, Thomas Petersen. 

-Vi er glade for at have taget første spadestik til denne topmoderne logistikejendom, som målrettes Brings store e-handelssatsning. Shelfless er et banebrydende koncept for e-handelsvirksomheder, hvor Bring overtager ansvaret for alle processerne omkring lagerstyring og hurtig levering på et bæredygtigt og miljørigtigt grundlag.

Starten på Shelfless markeret i Danmark
Shelfless er et banebrydende koncept for e-handelsvirksomheder, hvor Bring overtager ansvaret for alle processerne omkring lagerstyring og hurtig levering på et bæredygtigt og miljørigtigt grundlag.  Dermed kan virksomhederne alene koncentrere sig om deres salg, forklarer Tobias Åbonde, nordisk direktør for Brings Shelfless-satsning.

Han fortsætter:

Shelfless er en stor og vigtig investering i vores ambition om at være ledende inden for e-handel i Norden. Det føles fantastisk, at byggeriet nu er i gang, og at vi med første spadestik har markeret starten på Shelfless-etableringen i Danmark. Samarbejdet med Logicenters fungerer godt, hvor det har været afgørende for os, at de har evnet at møde vores krav om fleksibilitet og bæredygtighed.

Om Logicenters:
Logicenters er en førende udvikler og ejer af moderne logistikejendomme i hele Norden samt Polen med over 2 millioner kvadratmeter logistikareal. Logicenters udvikler, ombygger og ejer moderne logistikcentre på de vigtigste placeringer i regionen. Logicenters er specialiserede i moderne logistik og alle ejendomme opfylder de høje krav til kvalitet, bæredygtighed effektivitet og fleksibilitet, som efterspørges af logistikvirksomheder i verdensklasse. Logicenters stiftedes af NREP i 2015.

-lipe

Læs mere om logistikløsninger

2/5 2022