Ny logistikdirektør til Rema 1000

Ny logistikdirektør til Rema 1000

Nicolaj Boysen er ansat som logistikdirektør i REMA Distribution, hvor han begynder senest 1. juni. Boysen har bl.a.arbejdet i Coop Danmarks logistik - i perioden 2015-2020 som Logistikdirektør, og senest har han været City Logistic

På detailkædens LinkedIn-side fortæller adm. direktør i REMA 1000, Henrik Burkal om ansættelsen af den nye logistikdirektør:

-Oprindeligt begyndte Nicolaj sin karriere i dansk dagligvarehandel som salgsleder, driftsleder og afdelingschef i Bilka og A-Z, hvorefter han skiftede til Coop og var med til at konvertere Obs! til Kvickly Xtra. Efter nogle år bl.a. som Etableringschef ved Coop Ejendomme begyndte Nicolaj 2011 i Coop Danmarks Logistik. Så det er en erfaren person med både bred indsigt i butiksdrift og en dyb indsigt i forsyningskæden, som vi alle glæder os til at få med på holdet, skriver Henrik Burkal.

Han benytter samtidigt lejligheden til at sige den afgående logistikdirektør, Ole Thomasen et 'stort og varmt tak for indsatsen i REMA 1000 og alt muligt held og lykke hos JYSK'.

-lipe

Læs mere om logistikløsninger

4/4 2022