Stærkt program på Move Supply Chain og Effektivitet.dk

Messe C i Fredericia sætter rammen for messen og udstillingen og for Den Danske Supply Chain konference hvor agendaen er stærkt fagligt indhold, netværk og masser af inspiration. Det foregår den 10. og 11. juni 2020

Den digitale omstilling er en af de store gamechangere i B2B e-handel. Hvad der skal til for at imødekomme den digitale adfærd er noget man kan se og høre nærmere om på Move Supply Chain-messen i Fredericia, hvor også konferencen kommer rundt om hvordan digitale løsninger effektiviserer virksomhedernes værdikæder.

Hør også om bæredygtighed, Blockchain i øjenhøjde som finder anvendelse i stort set alle hjørner af erhvervslivet, og så kan man også høre mere om hvordan nye cirkulære økonomier og forbrugsmønstre ændrer vores nuværende måde at handle.

Moderne Supply Chain teknologi kan opleves i udstillingsområdet, hvor der er eksempler på både AI, Industri 4.0, Data Management, optimeringssystemer og andre Deep-Learning platforme til brug for optimering af forecast, omkostninger og cash flow.

VIA University College i Horsens præsenterer deres ’lille fabrik’ som forarbejder mobilcovers, hvor man kan observere de forskellige processer i værdikæden. Mange andre videns- og uddannelsesinstitutioner er også på plads på udstillingsarealet.

Der vil også være fokus på teknologi og metoder til styring af overgangen mellem produktions-handels-logistik og transportlogistik.

-hawin


MOVE 2020 finder sted i Messe C Fredericia den 10.-11. juni 2020 https://www.movesupplychain.dk/ samt

https://effektivitet.dk/

 

 

Læs mere om logistikløsninger

4/12 2019
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien
 • Constructor

  Constructor

  Leverandør af lagerindretning
 • Hans Høj Lagerinventar

  Hans Høj Lagerinventar

  Lagerinventar til kontor, produktion og lager.
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • Lindab

  Lindab

  Industriporte. Stærke og energirigtige porte. Dansk produceret med kort levering
 • Hans Schourup

  Hans Schourup

  Lagerindretning - Inspiration og referencer